Együtt díjazott az RTL Klub és a Tv2 időjósa!

szallas.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál már negyedik alkalommal adja át a magyar turizmus legkiemelkedőbb díjait, köztük “Az év szállása” elismést. Idén egy nagyszabású díjátadó gálán derült ki, kik lettek a legjobb hazai szállodák. A Tv2 időjósa Gaál Noémi és a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Szabó Gabriella díjátadóként vettek részt az ünnepélyes eseményen. Pataki Zita, az RTL klub meghatározó műsorvezetője volt a rendezvény háziasszonya. Tóth Vera és a Dirty Led Lights pedig egy-egy magas minőségű produkcióval szórakoztatták a közönséget.

 

Szakmai díjak zsűrije idén is szakemberekből állt, és olyan hazai közéleti személyiségekből, akik gyakorta használják a szállás.hu oldalt és rendszeresen járnak hazai szállodákba. Ítész volt többek között Pataki Zita, televíziós és rádiós műsorvezető, Szigetvári József a szallas.hu ügyvezető igazgatója, és Kozák Danuta – ötszörös olimpiai bajnok magyar kajakozó, akit részt vett a zsűrizésben, de a hétre sajnos ágynyugalomra ítélte az orvosa. Így helyette idén Szabó Gabriella háromszoros olimpiai bajnok és egyben Danuta páros társa, aki helyettesítette őt a díjak átadásában.

 

A zsűritagok a döntés meghozatalánál nem csak azt vették figyelembe, hogy melyik szálláshely milyen minőségű, hány szavazatot kapott, vagy akár, hogy melyiknek milyen vendégértékelései vannak. A döntéshozatalban lényeges szerepet játszott, hogy az adott szálláshely mennyire meghatározó szerepelője az adott turisztikai desztinációnak, és mennyire segíti a helyi turizmus fejlődését, vagy mennyire tudott olyan turisztikai terméket létrehozni, amely hosszútávon is fenntartható, és iránymutató. Az év szállása egy mátraházai wellness hotel lett,  szakma szerint 2016-ban egy miskolctapolcai resort lett a legjobb hotel, az év turisztikai települése pedig hajdúszoboszló lett. 

 

Év Szállása: Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior

 

Év turisztikai települése: Hajdúszoboszló

 

Év külföldi szálláshelye: Hotel Tatra Zakopane ***

 

Év Turisztikai Attrakciója: RepTár – Szolnoki Interaktív Repülőmúzeum

 

Turizmus Szakma Példaképe: Szádeczky Kornélia – Eger TDM

 

Szakmai díjak: 4-5 Csillagos szálloda –  1. hely Avalon Resort & Spa Miskolctapolca ****

Facebook Comments

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár