Valami jó – új klippel jelentkezik Torres Dani

Torres Dani
Torres Dani
Hirdetés

 

Valami jó címmel új klippel jelentkezett Torres Dani. Ennek apropóján beszélgettünk.


Mit kell tudni a klipről?

Hirdetés

Azt hiszem, mindannyiunkat eléggé hirtelen és eléggé kellemetlenül érintett a világ megállása, és talán pont azt a részünket vette el, amitől emberek vagyunk, és ez nem más, mint a közösség, az érintkezés, a kapcsolat. Ráadásul szinte csak erről a vírusról van szó mindenhol, így hát elhatároztam, hogy épp itt van az ideje kiszakadni ebből néhány percre-órára, és önfeledt játékkal múlatni az időt, valamivel, ami mindnyájunknak ad valami jót.

Kik szerepelnek benne?
Nagyon sokan csatlakoztak a játékhoz, bárki jöhetett, akinek volt kedve hozzá! Sok barátom is örömmel csapódott a projekthez, mikor hallott róla, színészek-zenészek, művészek azonnal rávágták, hogy „Peeeersze, de jó ötlet, csináljunk kis bulit!” Hajnal János, Bercsényi Péter, Réti Barnabás, Fátyol Hermina, Koczka, Horányi Juli, Both Zoltán, a vadállatbefogó, Zsaki, de az oldalamon a teljes stáblista fent van (- a korrektség jegyében mi is feltüntettük a teljes stáblistát a cikk végén) , mert mindegyiküknek nagyon hálás vagyok, hogy együtt alkottunk egy ilyen szuper kis videót, ráadásul így, az éteren át!


Hogy lehetett bekerülni a klipbe?
De természetesen nyílt csatlakozás volt a projekthez, bárki, aki írt nekem egy e-mailt, az megkapta a dalt és a dalszöveget, plusz egy rövid instrukciót. És ennyi! Sem megkötés, se semmi nem volt, sőt, épp azt szerettem volna, hogy mindenki engedje kibontakozni a kreativitását, és úgy vélem, ez maximálisan sikerült!!! Eszméletlen nagyokat nevettem, mikor megkaptam a felvételeket, és elkezdtem összevágni a klipet, mindig öröm az alkotás, de most még hihetetlen jókedvű is volt! Hahotáztam rendesen a folyamat alatt!!!

Hirdetés

Te hogy éled meg ezt a nehéz időszakot?

Megmondom őszintén, nagy különbséget nem tapasztalok, eddig is home office-ban dolgoztam, most is abban vagyok, egyedül amit kőkeményen megéreztem, az a munkáim, ezáltal a bevételeim elvesztése. Nagyon remélem, hogy egy hónapon belül rendeződik a dolog, különben nagy bajban leszek. De tudom, ezzel nem vagyok egyedül, így bárki, akinek kis bíztatásra van szüksége, ajánlom, nézze meg a videót, legalább felvidulunk néhány percre, épp ez ennek a dalnak és játéknak a lényege! S üzenem, hogy kitartás, és fogjunk össze, mert együtt vagyunk erősek!

Kihasználva a garantáltan koncertmentes és egyelőre határidő nélküli időszakot, készülsz-e még valamivel a rajongóknak, és ha van ilyesmi, akkor mit lehet erről elöljáróban tudni?

Volt kétszer élő online koncertünk, és természetesen tervezünk még többet adni, illetve közösen dalokkal elárasztani a mindennapokat, hadd szóljon mindenki szívébe valami jó! Továbbá ezzel a dallal már a harmadik dal is kész a készülő 4. lemezemről, amin szintén gőzerővel dolgozom! Ráadásul ha ránéznek a hivatalos oldalamra, a Dani Torres Official facebook oldalra, akkor most egy héten át naponta 1 tájképet rakok fel, amit háttérképnek ki lehet rakni, ajándékba tőlem minden kedves látogatómnak! Úgyhogy jönnek dalok, képek, még akár talán valamilyen új játék a jövőben…

Fotók: Sebestyén Ádám – https://www.facebook.com/sebestyenadam.photography/                                                    https://www.instagram.com/adamsebestyen.photography/

és Molnár Zsolt – https://www.facebook.com/zsuttiphotos/
                                        posterology.tumblr.com
zzz-folder.tumblr.com
zsutti50.tumblr.com
365budapest.tumblr.com

Torres Dani – Valami Jó / 2020 karantén összefogás videó www.danitorresofficial.com www.facebook.com/danitorresofficial
Instagram: danitorresofficiall
Contact: [email protected]
Music/lyrics: Daniel Torres
Produced by: Daniel Torres
Vocals, guitars, keyboards, drums: Daniel Torres
Bass: Szula Miklós
Video edit: Torres Productions

A karanténvideó létrejöttében közreműködtek:
Stáblista:
Akli Orsolya
Andrádi Zsanett
Angyal Dávid
Balogh Ferenc Zsolt
Balogh-Kovács Beatrix
Bartus Mercédesz
Bercsényi Péter
Both Zoltán
Czető Ádám
Erőss Orsi
Fátyol Hermina
Fecske Dávid
Göndör László
Hajnal János
Horányi Juli
Kapitány Sándor
Koczka Panni
Kondics Marianna (Anna)
Larion Médea Violetta
Lengyel Christopher
Magyar Viktória
Mesterházy Gyula
Nagy Edina
Némedi Ibolya
Nyárondi Flóra
Pécsváradi Luca Anna
Réti Barnabás
Sári Tamás
Szabó Kitti
Szabó-Siklódi Lia Gabriella
Takó András

Mondd el a véleményed

Gschichtldrucka – new song from Noisy Sunset

Van benned vágy – Új X-Generáció klip (klippremier)