Változtatható magasságú dobozok

Hirdetés

Igazán sokrétű, mondhatni univerzális csomagolási lehetőséget biztosítanak a változtatható magasságú kartondobozok. Ha többféle méretű árucikket kell bedobozolni, akkor hatékony segítséget jelentenek, ugyanis akár 2-3 magasságban is méretezhetők. Ez azt jelenti, hogy maga a csomagolási folyamat is lerövidül.

Hirdetés

A kevesebb munka pedig több szabadidőt eredményez, hamarabb hódolhatunk a hobbinknak. Megnézhetünk egy jó filmet, vagy elmehetünk egy szuper koncertre úgy, hogy előtte már minden a dobozokba került.

Hirdetés

 

Ezek a változtatható magasságú dobozok a Zalapacknál is elérhetők, több egyéb, speciális elvárásnak megfelelő társaikkal együtt.

 

Praktikus csomagolási technika

 

Azzal, hogy beszerzünk több, magasságban zárható TF dobozt, felgyorsítjuk a csomagolási feladatokat. Milyen előnyökkel jár még?

 

  • Iparágtól függetlenül bármely területen lehet használni.
  • 2 vagy 3 magasságban is méretezhető. Ez azt jelenti, hogy a doboz füleit be lehet hajlítani különféle méretekben.
  • Csak egy típust kell készletre beszerezni, amivel még sok helyet és még időt is meg tudunk spórolni.
  • Könnyen össze lehet állítani: be kell vágni a sarkokat adott magasságig, majd a betöltést követően a füleket át kell lapolni és lezárni a dobozt.
  • A költségtakarékosságot elősegíti az is, hogy több doboz is elfér egy palettán, így a szállítási díjak lecsökkenhetnek.

 

Erős alapanyag

 

Ezeknek a TF, vagyis tetőfenék lapolt dobozoknak az alapanyaga nagyon strapabíró. Ezért nyugodtan használhatjuk őket raktározásra, szállításra is. A külső hatások nem fognak problémát jelenteni. Teljes mértékben újra lehet mindegyiket hasznosítani, vagyis egy abszolút környezetbarát megoldásról van szó. Ezenkívül a karton alapanyag erős és strapabíró, így teljes biztonságban tudhatjuk termékeinket.

 

Az esetleges sérülések és külső hatások nem okoznak gondot. Mindemellett 100%-ban újrahasznosítható, környezetbarát megoldást jelentenek. Súlyuk minimális, így a szállítási költségek is alacsonyabbak lesznek.

 

Megjelenés és felhasználási terület

 

Naturális, minimalista stílusukkal a változtatható magasságú dobozok megjelenése esztétikus, sőt még reklámfelületként, információhordozóként is használhatók. Élelmiszeriparban, könyvek, elektronikai vagy akár autóipari cikkek, ruhák csomagolásához is optimális megoldást kínálnak, sőt iratok és nyomtatványok rendszerezésére is alkalmasak.

 

A következő méretekben és magasságokban érhetők el például a Zalapacknál:

 

  • 250 x 150 x 135/100/63 mm-es 3,
  • 260 x 160 x 130/90 mm-es 2,
  • 300 x 250 x 150/100 mm-es 2,
  • 500 x 350 x 250/200/150 mm-es 3,
  • 360 x 260 x 110/73 mm-es 2 magasságban.

 

Látható, hogy ha környezetbarát, rugalmas csomagolási technikát keresünk, akkor célszerű az állítható magasságú dobozokkal tervezni. Extra erősségünknek és funkcionalitásuknak köszönhetően sokrétű a felhasználási területük. Ugyanakkor felgyorsítják a munkafolyamatokat, így akár minden délután elmehetünk megnézni egy jó filmet.

Ez a cikk Változtatható magasságú dobozok először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Hol használhatók a jégpehelygyártó gépek?

Varázslatos otthonok prémiumminőségű alumínium terasztetőkkel