Varázslatos otthonok prémiumminőségű alumínium terasztetőkkel

Hirdetés

Amikor lehetőségünk adódik bepillantani a híres filmsztárok és sikeres zenészek mindennapjaiba, és láthatjuk az otthonukat, elfoghat minket a vágyakozás az elegáns és minőségi teraszmegoldások láttán. Azonban ne gondoljuk, hogy az esztétikus és prémium kategóriájú teraszok elérhetetlenek lennének számunkra!

Hirdetés

Nem csak teraszok

Hirdetés

 

Igen, jól olvasták: kertünk fényét nemcsak egy terasztető dobhatja fel, hanem akár csak egy előtető is, vagy pedig akár egy télikertet is megálmodhatunk magunknak. Mindezekre a legjobb megoldást kínálják az alumínium teraszok, amiket a serbánterasztető is készít, teljes körű kivitelezéssel támogatva partnereiket. 

 

Az alumínium terasztetők és télikertek modern megjelenést kölcsönöznek otthonunknak – olyat, mintha egy híresség háza táján lennénk. A modern megjelenést modern eljárások alkalmazásával érik el, kihasználva az alumínium sajátos tulajdonságaiból származó előnyöket. Lássuk, melyek ezek!

 

Az alumínium szerkezetek előnyei

 

Az alumínium egy olyan fém, amely jól ellenáll a környezeti hatásoknak, ezért felhasználása rendkívül előnyös az építőiparban. Mivel nem rozsdásodik, ezért az időjárás viszontagságai kevésbé hatnak rá, nem korrodálódik el még hosszú idő alatt sem, tehát kifejezetten tartós anyagról van szó. Ideális választás a vele való munka minden olyan esetben, amikor hosszú távra tervezünk. Ezen kívül nem is reped meg, tehát jól terhelhető.

 

Tartósságán kívül nagyon kedvelt tulajdonsága, hogy könnyű, így egyszerű dolgozni vele.  Napjainkban a környezettudatosság, fenntarthatóság is kiemelkedő szempont. Az alumínium, mivel jól lehet újrahasznosítani, ennek is képes megfelelni.

 

Karbantartása egyszerű. Mivel az időjárás szeszélyeit jól tolerálja az anyag, nem szükséges festeni vagy lakkozni. Porfestéssel szoktak különböző színeket a kínálatba vinni, de erre nem azért van szükség, hogy védjük az anyagot, hanem azért, hogy minél szélesebb körben ki tudják elégíteni az igényeket. 

 

Tisztítása könnyű, jól mosható. Összességében elmondható, hogy nagyon könnyű bánni vele, akár a szerkezet megépítéséről, akár a használatról van szó. Megjelenésükben igen változatosak lehetnek ezek az épületek, így könnyen hozzáilleszthetők otthonunk stílusához. 

 

A terasztetők és télikertek fedése

 

A teraszok fedése lehet polikarbonát vagy üveg. Mindkét esetben fontos, hogy odafigyeljünk azokra az adatokra, amelyek a választott anyag hóterhelési képességét mutatják. Ne vegyük félvállról a kérdést, mert igen nagy bosszúságot és anyagi kárt tud okozni, ha a hirtelen lehullott nagy mennyiségű hó súlya alatt beszakad a tetőnk fedésére használt anyag. 

 

Mindenképp javasoljuk, hogy professzionális minőségű polikarbonátot vagy üveget válasszunk, ami kifejezetten ilyen felhasználási területre lett kialakítva. Ha megépíttetjük új alumínium terasztetőnket vagy télikertünket, akkor nem is lesz más dolgunk, mint hogy élvezzük és gyönyörködjünk benne.

 

 

Ez a cikk Varázslatos otthonok prémiumminőségű alumínium terasztetőkkel először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Változtatható magasságú dobozok

5 érdekes pünkösdi program 2024-ben Budapesten