Van, amikor a vágyak nem teljesülnek…

Akár a közösségi média felületeit, akár az ismerősökkel folytatott személyes beszélgetéseket vesszük alapul, akkor bizony azt kell mondani, hogy szinte mindenki előszeretettel csak a jó és kedvező híreket és történéseket osztja meg, a rossz vagy kedvezőtlen témák valahogy elsikkadnak.

 

Ezzel persze tévútra is vezetjük egymást, hiszen azt feltételezzük – nagyon is helytelenül –, hogy másokat nem érnek kudarcok, mások nem mondják be néhanapján az unalmast. Duplán érvényes ez a szexuális élet történéseire, mert őszintén, ki az, aki szívesen teregetné ki, hogy merevedési zavarai vannak, vagy hogy egyáltalán nem sikerült örömet szerezni az asszonynak? Hát persze, hogy senki. Éppen ezért az első és legfontosabb, amit tudatosítani kell magadban, az az, hogy nem vagy egyedül, hiszen a férfiak döntő többsége már került pont ugyanolyan helyzetbe, mint amibe akár te magad is.

Hirdetés

 

Tehetsz a vágyaidért!

 

A kérdés az, hogy hogyan állsz ehhez a problémakörhöz. Marad a szőnyeg alá seprés, vagy esetleg úgy döntesz, hogy “A vágyaim beteljesülése mindennél fontosabb számomra!”, és a megfelelő eszközhöz folyamodva teszel azért, hogy minél keményebb és minél hosszabb erekciód legyen.

 

Ehhez nem szükséges az egészségedet kockáztatni random gyógyszerek bekapkodásával, hiszen a Vágyaim.hu kínálatában kapható péniszgyűrűvel pont ugyanazt a hatást érheted el, amire vágysz, és amit általában gyógyszerekkel ígérgetnek.

A péniszgyűrű, ahogy azt a neve is sejtetni engedi, egy gyűrű, amelyet a félig merev péniszre kell felhúzni. Természetesen kifejezetten nagy jelentőséggel bír a méret kiválasztása, hiszen ha rosszul választasz, szorítani fog vagy épp lötyög majd a szerszámodon. Egyik opció sem jó, mert élvezhetetlenné és csaknem veszélyessé válhat miattuk az együttlét.

 

Válogass kedvedre!

 

Szerencsére számtalan változatban kapható ez a férfierőért felelős kis eszköz, így mind anyag, mind képességek tekintetében nyugodtan válogathatsz.

 

Ám bármelyik mellett is teszed le a voksodat, semmiképp ne feledd, hogy húsz percnél tovább szigorúan tilos a szerszámodon hagyni, ugyanis a véráramlást fogja akadályozni – már előnytelen fokozatban.

 

További fontos intelem a síkosító használata, ugyanis nélküle komoly balesetek, súrlódások érnék a bőrfelületetet. Persze az sem mindegy, hogy milyen fajtájút teszel a kosaradba, érdemes mindig megnézni a péniszgyűrű termékinformációit a Vágyaim.hu honlapján vagy a használati utasításban.

 

Sőt, bármennyire hihetetlen is, kellő gondossággal akár egyszerre használhatod óvszerrel is, így az élvezet mellett a biztonságról sem kell lemondani.

 

Nem ez a tartós megoldás!

 

Bár egyszer-egyszer valóban kiváló instant megoldást nyújt a péniszgyűrű, azért más megoldás után tanácsos nézni, ha tartósan nem áll fel a hímvessző, vagyis ha a probléma közép- vagy hosszú távon fennáll.

 

Ilyenkor a szervi okok kizárását követően a lelki okok kerülnek feltérképezésre, ezért mindenképpen tanácsos cselekedni, ha a mindennapokat keseríti már az erekció hossza vagy minősége.

Mondd el a véleményed

A polikarbonát számos előnnyel rendelkezik

Pilinszky János: Kánikula