Varga Viktor megújult!

Hirdetés

 
 Pár napja debütált Viktor legújabb kisfilmje, ami a ‘Holnapra kiderül’ című dalhoz készült, melyben az énekes egy kicsit más arcát mutatja meg rajongóinak, mint amit eddig megszokhattak.

 A mindig kreatív és meglepő divatérzékkel rendelkező fiatalember egy letisztultabb, elegánsabb megjelenéssel tér vissza, dalaiban pedig szeretne kicsit többet megmutatni érzelmesebb, komolyabb énjéből.

Hirdetés


Ez persze nem jelenti azt, hogy a már megszokott Viktor-életérzés a múltba veszne, de a megújulás mögött az érettebb előadói ösztönök bújnak meg.Erről nemrégiben stábunknak mesélt a Csillag születik sztárja:
“Nem volt eddig sem idegen tőlem ez a fajta öltözködés, hiszen régebben bárokban is énekeltem, ahol hasonlóan néztem ki, mint most. Szeretek több stílust kipróbálni és keverni, most épp ez esik jól”
  Többen is felkapták fejüket a változásra a szakmán belül is; Kállay-Saunders András hivatalos oldalán ünnepelte Viktor legújabb dalát és videóját, amelyben szerinte egy olyan előadót láthatunk, aki mer önmaga lenni és nem a trendeknek rendeli alá magát.

Hirdetés

2012.02.22
Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Csányi Sándor megtalálta az igazit?

Van, aki még forrón szereti…?