Városnéző túra után vette át aranylemezét Geszti Péter és a Gringo Sztár

Hirdetés

Geszti Péter együttese, a Gringo Sztár rendhagyó körülmények között ünnepelte meg, hogy a Pálinka Sunrise című albumának köszönhetően immár aranylemezzel is büszkélkedhet a népszerű csapat.

Hirdetés

Az elmúlt egy évben számos sikert könyvelhetett el a Gringo Sztár. Az első albumukról a Pálinka Sunrise, a Fogy a hold, a Hetvenkettő és a Szabadulj fel című dalokat is hallhatják a rajongók az országos és helyi rádiókban egyaránt. Ezen kívül egy-egy videóklippet is készített a csapat a Szabadulj fel!, a Pálinka Sunrise és a Hetvenkettő című számaikhoz. Két nagykoncertet is adott, a Sziget mínusz egyedik napján és a siófoki Coke Club-on.

A legújabb sikerük pedig, hogy a Gringo Sztár első albuma nemrégiben aranylemez lett. Ennek tiszteletére Geszti Péter, két énekesnője, Gereben Zita és Sapszon Orsolya, valamint a csapat többi tagja is egy rendhagyó városnéző túrát szervezett, amelyen az együttes frontembere volt az idegenvezető.

Hirdetés

Nézd meg a városnéző buszon adott mini koncertet!

{youtube width=”560″ height=”349″}ZAQylax7rG8{/youtube}

{youtube width=”560″ height=”349″}kLv8fmz5pus{/youtube} 


„Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült összehoznunk a kiadónkkal, a BMC-vel ezt a nagyszerű együttest. Tizennégy remek ember alkotja a csapatot, akik egytől-egyig keményen megdolgoztak a sikerért. Külön köszönet jár a zeneszerzőnknek, Erdélyi Péternek, valamint a Balkan Fanatiknak is, akiknek köszönhetően létrejöhetett ez a kozmopuritán hangzásvilág.” – mondta Geszti Péter az aranylemez átvételét követően.

Nézd Meg Geszti Péterrel és a lányokkal készült interjúinkat!
Riporter: Farkas Clarissa
Operatőr: Kaszás Bence

{youtube width=”560″ height=”349″}UyqraVVRNFo{/youtube}

{youtube width=”560″ height=”349″}xu_zVadNsJM{/youtube}

Divatikon.hu 2012.05.03.
Mondd el a véleményed

Johnny Depp vámpírnak áll

Varga Viktor: „Az emberekben nincs alázat!”