Vastag Csaba: Ennél közelebb már nem is engedhetném a közönséget.

Hirdetés

 


Köztudott, hogy Vastag Csabi rajongói bázisa a legaktívabb, pontosan erről árulkodik az a tény, hogy a Divatikon több nyereményjátékán is Mr X közönsége futott be.

Hirdetés

Hajni Pécsen átvehette a kedvenc képéből előállított nyereményposzterét.

 

Nem is olyan rég már beszámoltunk nektek második Sztárlimuzin játékunkról, amikor Anna két rajongó társával együtt egy órát tölthetett el kedvencével egy fehér autócsodában. Az esemény után Clarissa interjút készített az énekessel, akivel a luxusjárgányról, a rajongók közelségéről, aktivitásáról, illetve a sok-sok munkáról beszélgettek.

{youtube width=”600″ height=”340″}kaYkUiYWn1U{/youtube}


Emellett bizonyára emlékeztek arra a februári játékra, amikor minimum nyolcvan százalékban kellett helyesen válaszolnotok Csabival kapcsolatos kérdéseinkre, és egy egyedi posztert nyerhettetek Kaszás Bence legfrissebb sorozatából. A győztes akkor Sántáné Hajni lett, aki Mr X élőzenekaros koncertsorozatának legutóbbi állomásán átvehette nyereményét a Divatikon egyik írójától. Hajni a Gyere Velem! turné pécsi helyszínén személyesen is találkozhatott kedvencével, aki dedikálta az általunk előállított posztert nyertesünk kedvenc fotójából.

“Nagyon örültem mikor végre átvehettem a nyereményemet, az egyedi fotót Csabiról, ami csodaszép lett. Köszönet érte Bencének! Csaba nagyon készséges és kedves volt velem, mikor megkértem hogy írja alá nekem a képet, még egy rövidke beszélgetésre is jutott idő.”- mesélte el nekünk élményét Hajni a közvetlen énekessel.

Hirdetés

Csabi dedikálta is plakátot.

Írta: Hatos Nikolett. 2012.05.25.

Mondd el a véleményed

Jane Austen: Büszkeség és Balítélet

MIB3 – egy kis kritika