Vastag Csaba: Sok praktikát hoztam otthonról!

Hirdetés

Így vigyáz torkára, és egészségére az X-faktor első szériájának győztese!

Hirdetés

Koncertekről interjúkra, fotózásokról lemez, valamint klip felvételekre jár Vastag Csaba. Igazi maximalistaként egy munkát sem szeretne lemondani, így kínosan ügyel egészségére, illetve hangszálaira. Hogy milyen praktikákat vet be fittsége érdekében, azt maga Mr X árulta el:

„A természetes módszerek híve vagyok, emellett sok praktikát hoztam otthonról, amiket édesanyám alkalmazott rajtunk, amikor például valamelyikünk az iskolából hazahozott valamilyen köhögős-orrfolyásos dolgot, ami rendre végigment mindhármunkon. Ilyen az inhalálás gyógynövényekkel, ami nálam minden helyzetben beválik.”

Hirdetés

Csabi a szaunázást rendkívül hasznos dolognak tartja, amit jómaga otthonról hozott trükkökkel párosít: “A forró gőztől kitisztul a légutunk. Szeretek eukaliptusz vagy mentol illóolajokat csepegtetni a lávakőre, és ezt az illatot beszippantani. Ráadásul egy jó szaunázás nagyszerűen kikapcsol. Nagyon sok folyadékot iszom ősszel is. Ha beköszönt a hűvösebb idő, különösen sok forró mézes-citromos teát készítek. Ennek tovább fokozott változata, amikor egy kanál citrom és méz felmelegített keverékét kapom be.  Egyik titkom, hogy fellépés előtt bedobok egy Wick torokcukorkát, ezzel olajozom be a hangszalagjaim. Azok, akik szeretnek engem vagy szeretik a zenémet, motiválnak és inspirálnak. A viszony kölcsönös, természetes hát, hogy nem okozhatok csalódást azzal, hogy egy kis rekedtség vagy egy buta torokfájás miatt nem tudok színpadra lépni. Ugyanis előfordul, hogy éjszaka, fellépés után, sokszor jelentős utat teszünk meg kimelegedve az autóig. Így a meghűlés néha szinte elkerülhetetlen, ahogy a vírusok oda-visszaadogatása is”.

Csabit nem mellesleg, testvérével, Tomival együtt jelölték az egyik női magazin 2012 Legszexibb pasija versenyére.

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.10.25. Forrás: Redlemon.

Mondd el a véleményed

Hasad a hajnal: Twilight Saga + videó

Megváltoztatta a Like életét az X-faktor!