Megváltoztatta a Like életét az X-faktor!

Hirdetés

A tehetségkutató óta lelkileg közelebb kerültek családjukhoz a Like együttes tagjai. Petra mindezidáig fiús közegben mozgott, így számára még furcsa, hogy csajok veszik körül. Vali a műsor minden pillanatát megörökíti, Szulita pedig az internet segítségével tanul gitározni.
“Az X-Faktor már most megváltozatta az életemet, ugyanis sokkal közelebb kerültem a családomhoz, mint korábban. Sokat telefonálunk nem csak a szüleimmel, hanem a testvéremmel is. Nekem ez óriási dolog. A műsor minden pillanatát igyekszem megörökíteni” – árulta el Vali.
“Mióta tart a verseny, gyakorlatilag hozzánk nőttek az okostelefonjaink, sokat beszélünk az otthoniakkal és a felkészülésben is hasznukat vesszük. E-mailben minden héten megkapjuk a vágott zenei alapot és azzal gyakoroljuk a produkciónkat az élő showra. Az éneklés mellett a másik nagy szerelmem a gitározás. Öt éve tanulom autodidakta módon, a neten nézek videókat és lemásolom, amit csinálnak. Mindig arra gondolok, hogy ha ők meg tudják csinálni, nekem is menni fog.” – mondta el Szulita.

 Végül Petra így nyilatkozott a családról és annak hiányáról: “Nekem mindig fontos volt a család, nagyon közel állunk egymáshoz, naponta minimum 50 percet, de van, hogy két órát beszélünk telefonon. Borzasztóan hiányoznak, de a csajok sokat enyhítenek ezen, bár nekem furcsa, hogy nem fiúkkal vagyok körülvéve. A mi családunkban ugyanis nagyon sok a fiú, és van egy öcsém és egy bátyám is. Eddig őket szórakoztattam különböző vicces grimaszokkal, mostanában a csajokat szoktam, de úgy veszem észre, nagyon vevők rá.”

Hirdetés

Hirdetés

Írta: Hatos Nikolett. 2012.10.25.

Forrás: Redlemon.

Mondd el a véleményed

Vastag Csaba: Sok praktikát hoztam otthonról!

Divatikon focisták!