Vastag Csabát karmesterré avatták!

alt
Hirdetés

 A Miss Orchestra Sinfonica, a világ legszebb zenekara, vasárnap este a Hiltonban lépett fel, Vastag Csabával együtt, immár második alkalommal. Az X-faktor első szériájának győztese elárulta, hogy egy percig sem volt kérdés, hogy elvállalja a felkérést.

alt

 

Hirdetés

Csaba arról is mesélt, hogy kiskorában utálta a komoly zenét, mert kötelezővé tették a hallgatását, de amint kikerült az iskolából és megszűnt a kötelezettség megszerette a műfajt. Az estnek gyönyörű keretet adott Vivaldi Négy évszak című alkotásából a Tél első két tétele, mely a koncert nyitó és záró száma volt. A koncert nagyszerű volt, olyan dalok kerültek előadásra, mint a My Way vagy a Hazám,hazám című szerzemény a Bánk Bánból. Ezek mellett természetesen hallhattunk saját számokat Vastag Csabától, elénekelte a Szerelem vándora és az Őrizd az álmod című nótát is.

A show közepén Presztolánszky András karmester, hivatásos karmesterré nyilvánította Vastag Csabát a nézők tapserőssége alapján, természetesen csak miután Csaba levezényelte a Lehetsz király című szerzeményt a Rómeó és Júliából. Az énekes elmondta, hogy rendkívül megtisztelő a felavatás, természetesen ez nem hivatásszerű karmesteri cím, mert ehhez 5-6 éves iskola szükséges, de ezzel a művel, mellyel 10 éve lép fel az Operettszínházzal és már az összes hegedűvonását ismeri, megbirkózott.

 

Hirdetés
alt

 

Csaba szerint az előadás nagy buli volt, ugyan a nézők nem ugrottak fel és forogtak a fejükön, de ettől a hangulat még megvolt.

Presztolánszky András elmondta, hogy nem ez volt az utolsó közös koncert, a nagy érdeklődésre való tekintettel terveznek a jövőben is, ezzel teljes mértékben egyetértett Vastag Csaba is, ugyan elárulta, aggódtak egy kicsit, hogy a két koncert túl közel van egymáshoz, ám szerencsére ez a félelem alaptalan volt, mert a koncerten most még többen voltak, mint az előzőn, így nem is lehet kérdéses a folytatás.
 

                                                                       

     Írta: Wukovics Vivi 2012.11.16.


 

Mondd el a véleményed

Mádai Vivi maximálisan követi a divatot!

Dizájnerek álmait vitték kifutóra a sztárok