Vegas hangulat az Orfeumban

Hirdetés

Aki szombat este ellátogatott az Orfeumba pár órára Las Vegasban érezhette magát, és igazi „ikonikus showmenek” slágereit élvezhette Bebe, Gyurcsik Tibor és Giorgio nagyszerű előadásában.

Ők hárman kiegészülve profi zenészekkel (Gudics Marcell és Martin, Kovács Tamás és Magán Olivér) elképesztő hangulatot teremtettek Budapest egyetlen mulatójában. A repertoár tökéletes volt, többek között felcsendültek a hamarosan Magyarországon koncertező Robbie Williams és a király, Elvis Presley dalai is.

1609829_10152320472562500_7303636838764336968_n

Hirdetés

Az este előre haladtával a táncparkett szép lassan megtellett a szórakozó vendégekkel, a három énekes ugyanis erre buzdított minket. Az X – Faktorból megismert Gyurcsík Tibi a közönség sorai között táncolva bátorította a tisztelt publikumot.

S ha már Las Vegas – kaszinók, póker… Ezek is kipróbálhatók voltak a műsor szünetében, méghozzá tét nélkül.

Mindenki nagyon jól érezte magát, a közönség és a művészek is. Utóbbi „szekcióból” kérdeztem meg két úriembert a szombati „Ereszd el a hajamról”…

Gyurcsík Tibor énekes: „Nagyon boldog voltam, hogy végre lehetőséget kaphattam az Orfeum színpadán. Az első „találkozáskor” rabul ejtett a hely, az attitüde, és titkon arra vágytam, hogy én is ott állok majd egyszer. Később pár alkalommal egy-egy dal erejéig beugorhattam vendégszerepelni Kocsis Tibó es Farkas Gabriel műsorába, majd az Orfeum születésnapi partyján is. Most pedig végre egy közös, egész esti műsorral készülhettem nagy örömmel. Bennem volt picit a félsz, de a bizonyítani vágyás is, hogy minden jól sikerüljön és az első közös műsorunknak Giorgioval és Bebevel egyetemben, legyen további története is. A vendégek visszajelzése alapján, miden reményünk megvolt a koncert végén, hogy a Vegas Man estnek lesz folytatása.
Már csak Sziklai Ildikó az Orfeum programigazgatójára várunk, miképp fogja véleményezni az estet. Figyeljétek az Orfeum FB oldalát, mivel a Vegas Man bekerült az Orfeum programjába. Hamarosan újra a Bűnös városba repítjük az Orfeum vendégeit! :)”

Magán Olivér zongorista: “Már nagyon régóta vártam ezt a koncertet és készültünk is rá, hogy a legjobb legyen és én úgy éreztem, hogy sikerült. Most kivételesen magammal is meg voltam elégedve, ami nem gyakori. A zenekar nagyon egyben volt és remek érzés volt az embereknek játszani és látni, hogy mindenkinek tetszik. Már nagyon várom a következő bulit, ami természetesen megint az Orfeumban lesz megtartva. Sajnos még időpontot nem tudok mondani, de mindenki figyelje az Orfeum oldalát, ahol minden fent van a szórakozóhellyel kapcsolatban. “

10155033_758905407482756_4013380067083532320_n

Tehát folytatás várható, úgyhogy mindenki készüljön szívvel-lélekkel a következő Vegas Men estre, s mindenképpen figyelje a pesti mulató oldalát! 🙂

Badicz Adrus
Plakát: Orfeum

Mondd el a véleményed

A legidősebb élő fák a világban

Zöld bugyi (zöld)csütörtökre