Veres-Kovács Petra élményei A Dalban

Veres-Kovács Petra
Hirdetés

Kellemes csilingelő hang, rockballadát idéző zenei alap, s igazi békehimnusz – tiszta, lágy és megérintő hangi világ. Ez Veres-Kovács Petra Singing peace c. dala. Az Eurovíziós Fesztivál hazai válogatójában, A Dalban feltűnt versenyzők közül ezúttal Veres-Kovács Petrával beszélgettünk. Petrát a 2013-as Fehérvár Hangja c. helyi tehetségkutatón ismerhette meg a közönség, s az idén a Singing peace c. dalával indult az Eurovízióban – s bár a dala a továbbjutáshoz sajnos nem volt elég – rajongói szívébe láthatóan sikerült belopnia magát.

Hirdetés
Veres-Kovács Petra
                                                                                                                 Veres-Kovács Petra
Petra élményeiről így nyilatkozott :“Fantasztikusan éreztem magam, csodálatos emberek vettek körül, kényelmesen és otthonosan érezhettem magam. Boldog vagyok, hogy ott lehettem, mert jó cél érdekében énekeltem, és erre büszke vagyok, hogy ilyen nagy utat járt be a dalom. Eddig abszolút pozitívak a visszajelzések, aminek különösen örülök. Ami még nagy élmény volt az az, hogy olyan előadókkal versenyeztem, akiket kiskoromban hallgattam, például Fatimát, Odett koncertjein rendszeresen bulizok fesztiválokon, nagyon örülök, hogy megismerhettem őket.”
 
 Ami a dalt illeti: a maga nemében és műfajában szerintem szuper kis nóta lett! Csak így tovább, Petra! Sok sikert a jövőben is! Mi, a Divatikon stábja ígérjük, hírt adunk a zenei újdonságokról a jövőben is…Mégegyszer gratulálunk!
Széles L. Gábor
2016.01.27
Mondd el a véleményed

Kiss Ramóna: a ruha árulkodik a nő lelkivilágáról

Új szereplők Barátok közt!