Kiss Ramóna: a ruha árulkodik a nő lelkivilágáról

Hirdetés

Kiss Ramóna: a ruha árulkodik a nő lelkivilágáról

Nyári Diával együtt készülnek a Story Gálára

Smink: M.A.C
Smink: M.A.C

 Kiss Ramóna és Nyári Dia már elkezdte a hangolódást a 2016-os Story Gálára: a hölgyek egy elegáns ruhaszalonban próbálták fel a szebbnél szebb estélyiket, hogy február 13-án tündököljenek az ötcsillagos díjátadón.

 

 

Hirdetés

 

 

kiss_ramona_2
Haj: R2 Hair

Ramiék számára nem újdonság, hogy közösen készülődnek, hiszen a két ifjú színésznő rengeteg időt tölt együtt. Nyár óta közös lakásban laknak és a divat terén is hasonló az ízlésünk. „Gyakran viccelődünk, hogy olyanok vagyunk mint egy idős házaspár. Ha Ramónának előadása van, akkor én készítem a vacsorát, a házimunkát általában felosztjuk. Együtt járunk bulizni is, de akadnak olyan esték is, amikor otthon maradunk és megnézünk egy filmet” – mesélte Dia, aki természetesen kolléganőjével/lakótársával együtt ugrott be Nagy Sanyihoz az R2 Hairbe. Egy gyors frizuraigazítás után több estélyit is szemügyre vettek a lányok a Dalaarna szalonjában, hiszen mindjárt itt az év legjelentősebb sztáreseménye, a Story Gála, ahova ők is hivatalosak.

 

 

 

Hirdetés
nyari_dia_2
Ruha: Daalarna
kiss_ramona_3
Ruha: Daalarna

„Azt, hogy egy nő mennyit mutat magából, mindig a hangulata dönti el, az aktuális lelkiállapotáról is árulkodik, hogy merész, vagy inkább konzervatív darabot választ” – mondta Ramóna. Abban mindketten egyetértettek, hogy azok a legkelendőbb estélyik, amelyek egyszerre elegánsak és nőiesen vonzóak. „A Story Gála számunkra már hagyomány, másfél évtizede stabil résztvevői vagyunk, ilyenkor összejön az egész csapat, már kora délután elkezdődik a buli és a közös készülődés. A fiúk persze idegesek, hogy hol vagyunk már, de aztán mindig időre odaérünk” – mondta Kiss Ramóna.

 

Míg Dia egy fehér estélyivel szemzett, Ramóna egy gyönyörű fekete ruhaköltemény próbált fel, ám az, hogy végül melyik modellben jelennek meg a Valentin-nap előtti estén a lányok, az majd csak a Story Gála vörös szőnyegén derül ki.  

 

Mondd el a véleményed

Kabai Alex a Szabadságról énekel a DAL-ban

Veres-Kovács Petra élményei A Dalban