Vili bácsi pihenőre megy

Hirdetés

A Barátok közt nézőinek egy időre nélkülözniük kell majd az ország Vili bácsiját. Várkonyi Andrásra ugyanis egy komoly szívműtét vár. A színész most még forgat, de hamarosan kórházba vonul.
Hirdetés
A Barátok közt Vili bácsija hamarosan kényszerpihenőre vonul. A mindig kedves, bohókás karakter megformálójánál, Várkonyi Andrásnál ugyanis nemrég olyan érrendszeri problémát állapítottak meg, amit csak műtéti beavatkozás során lehet orvosolni. Így a népszerű színész hamarosan kórházba vonul, és néhány héten belül elvégzik a szükséges beavatkozást is.
„Szívkoszorúér áthidalást végeznek majd rajtam – kezdte Várkonyi András. Annak ellenére, hogy ez komoly műtét, az orvosok megnyugtattak, hogy ez ma már rutinnak számító beavatkozás. Bevallom, egyáltalán nem számítottam erre a fejleményre, amikor azzal fordultam az orvosomhoz, hogy hamar elfáradok és nehezebben veszem ilyenkor a levegőt. A vizsgálatok kimutatták, hogy probléma van a szívembe vezető erekkel, és az egészségem érdekében a lehető legrövidebb időn belül meg kell operálni. Így már februárban kés alá fekszem. Remélem, hogy a rehabilitáció után már pár héttel folytathatom a munkát, de persze csak fokozatosan. Az első ijedségen már túl vagyunk, és bízunk abban, hogy gyorsan és eredményesen túljutunk ezen az időszakon”- mondta a színész.
Felmerül a kérdés, hogy amíg a színész kórházban van, mi történik a sokak által kedvelt karakterével.
„Az első és legfontosabb, hogy Várkonyi András minél hamarabb és egészségesen térjen vissza hozzánk. Az nem volt kérdés, hogy ebben a helyzetben mindent elkövetünk annak érdekében, hogy segítsük Andrást és ne kelljen a munkájára gondolnia. Mi rögtönk reagáltunk, és szabaddá tettük a karaktert, így András a lehető legrövidebb időn belül tud kórházba menni. Ez azt is jelenti, hogy amíg nem tér vissza, Vili bácsi nélkül lesz látható a sorozat, de hogy ez miként fog megtörténni, az most még maradjon titok. Az biztos, hogy nemsokára abbahagyja majd a forgatást. Gyógyultan várjuk vissza mindannyian!” – mondta a sorozat producere Kalamár Tamás.
Forrás: Rtl Klub 2013.01.23.
Mondd el a véleményed

Desperado klippremier!

Top 10: Sztárok a legfurcsább hobbikkal