VIP teremben rosszalkodott Lil C

Hirdetés

Moziban hangoskodott az X-faktor egyik legszínesebb egyénisége, Lil C. Azonban senki nem haragudott meg az énekesre, ugyanis az egy VIP teremben kedvére rosszalkodhatott.

Hirdetés

Már megszokhattuk, hogy a TakarékPont mindig gondoskodik arról, hogy tehetségkutatótól éppen búcsúzó énekesek ne búslakodjanak sokáig. Amíg a Hajdu-Ikrek egy nívós zongorán játszhattak, az Apollo23 csapatáról pedig csillagot neveztek el, addig Lil C a Cinema City Arénában egy elkülönített teremben hódolhatott egyik kedvenc időtöltésének. Az énekes ugyanis rajong a különböző videójátékokért. A tehetség 1800 wattnyi hangtechnikára kötött 16 négyzetméteres vászon egy egész délután át harcolhatott ellenfeleivel, vagy éppen versenyezhetett az eltérő pályákon.

“Eszméletlenül jól éreztem magam, mindig is arra vágytam, hogy egy hatalmas képernyőn játszhassak. Ezt most bőven túlszárnyaltuk, hiszen egy mozivásznon nyomhattam, amin ember nagyságúak a figurák és őrülten nagy a hangerő. Vissza akarok menni, annyira jó volt!” – lelkendezett Lil C vigaszdíjáról.

Hirdetés

Írta: Hatos Nikolett. 2011.11.27.

Mondd el a véleményed

A mentorok harca megöli a show-t?

A Rocktenors utolsó párbaja