Viva Comet 2012: A győztesek!

Hirdetés
Tegnap este ismét átadásra kerültek a Viva Comet gömbök. Látványos show keretében felvonultak a sztárok illetve Puzsér Róbert!
       
Hirdetés

   A már hagyománnyá vált Viva party hozta a szokásost; a díjazottak sem okoztak nagyobb meglepetést. A Legjobb videóklip kategória győztese SP volt. A Magyar könnyűzenéért elnevezést kapo grátisz-díjat az Anima sound System érdemelte ki, míg a Legjobb új előadó cím tulajdonosa Béci alias Young G lett! Az egykori Való Világos a dij átvételekor kijelentette, hogy ezzel az elismeréssel búcsút int egykori reality sztár minőségének, és ettől kezdve reméli végérvényesen belépett a zenei világba, mint teljes jogú tag.
A Legjobb Női Előadó Tóth Gabi lett, aki irigyeinek és rosszakaróinak üzent; lám lám van még énekesnő, aki tud énekelni! A Legjobb Előadó a Children of Distance lett, a Legjobb Férfi Előadó pedig az estét megduplázó SP lett!
  Az este további pikantériája abszolút Puzsér Róbert volt, aki keményen kiosztotta a hazai zeneipart, valamint az angolok üdvöskéje Pixie Lott zárta a díjátadót, utána VIP party keretein belül szabadult el a hangulat.

2012.06.15
Írta: Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Nyár + fesztivál = szerelem?

Teltházas kábulatmentes koncert hazánk sztárjaival!