Viva comet 2012: Íme a jelöltek!

Hirdetés
Június 14.-én az Arénában idén is nagyszabású díjátadó keretei között találnak gazdára a Viva Comet gömbök.
A mezőny több kategóriában is nagyon erős, így lesz kiért szavaznia a rajongói bázisoknak. Íme a jelöltek:


LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓ
Fehér Balázs
Fluor
Király viktor
Sp
Vastag Csaba

LEGJOBB NŐI ELŐADÓ
Barbee
Janicsák Veca
Hien
Tóth Gabi
Tolvai Renáta

LEGJOBB EGYÜTTES
Children of Distance
Anti Fitness Club
Compact Disco
Hősök
DSP

LEGJOBB ÚJ ELŐADÓ 
No Alibi
Young G
Johnny K. Palmer
Kelemen Kabátban
Polar Dear

LEGJOBB VIDEOKLIP
1. DSP: Már megint
2.The (Hated) Tomorrow: Kriszta
3. Punnany Massif: Pécs aktuál X
4. SP: Maradnék 
5. Varga Viktor: Szőkével álmodtam

Idén ismét a Papp László Budapest Sportarénában rendezi meg az áprilisban teljes tartalmi és arculati változáson átmenő VIVA Televízió a 12. Cometet. A 2012. június 14-i gálán a szervezők egy minden eddiginél látványosabb show-val szeretnék megörvendeztetni a zene szerelmeseit. A megújult arculattal és tartalommal jelentkező legnépszerűbb magyar zenecsatorna évente megrendezett ünnepén ismét öt kategóriában szerezhetik meg az elmúlt 12 hónap legjobb előadói a legendás zöld-narancssárga gömböket.

Hirdetés

 

A tavasszal megújult VIVA Televízió idén már 12. alkalommal rendezi meg a zenei élet hazai kedvenceit és világsztárokat felvonultató grandiózus gáláját. A zenecsatorna ismét a Papp László Budapest Sportarénában ünnepli az elmúlt 12 hónap zenei legjeit.

 

A kategóriák idén is változatlanok: a  VIVA „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó „ és „A legjobb videoklip” kategóriában hirdet majd győztest az év egyik legnagyobb zenei eseményén. A jelöltek személyéről a csatorna mindeddig mélyen hallgatott – még az érintettek előtt is. Ma azonban végre napvilágot látott, hogy kik azok a művészek, akik a június 14-i gálán talán hazavihetik a hőn áhított Comet-gömböket és a csatorna bejelentette a gála nemzetközi sztár fellépőjét is.

 

A VIVA Televízión végbemenő teljes arculati váltás, amelynek során letisztult, egységes külsőt kapott a csatorna, a Comet gála megjelenésében is látható lesz majd. A tartalmi megújulás pedig a jelöltek között mutatja meg magát, hiszen olyan új előadók neve is elhangzott, mint a Hősök, a Polar Dear, vagy a Punnany Massif – akik tükrözik, hogy a VIVA nyit az újabb zenei trendek felé.

 

„Minden évben azon dolgozunk, hogy európai színvonalú díjátadót és show műsort rendezzünk, amely mind a résztvevőknek, mind pedig a rajongóknak maximális szórakoztató élményt nyújt. Az idei év különleges a VIVA televízió számára, a Comet jelölések kapcsán sokkal szélesebb tartalomból merítünk, és olyan tematikával és fellépőkkel készülünk, amelyek bizonyítják, hogy a VIVA maximálisan a mai fiatalokra koncentrál” – mondta el Lakinger József, a Viacom marketing vezetője.

 

A VIVA Comet évek óta egyre több fiatalt vonz. A júniusi gála exkluzív sztárvendége az angol Pixie Lott lesz, aki először lép fel Magyarországon, ennek köszönhetően minden bizonnyal hatalmas érdeklődésére tart majd számot egyéni show-ja.

 

Természetesen a Cometet idén is élőben sugározza a VIVA, így azok sem maradnak le róla, akik nem követhetik a helyszínen az eseményt.

Hirdetés

A lányok mezőnye igazi amazonharc lesz! 

 

2012.04.17
Farkas Clarissa


Mondd el a véleményed

Boromir, Sydney Bristow és a tetkós lány együtt…

Takács Nikolas nemzetközi projektre készül