Boromir, Sydney Bristow és a tetkós lány együtt…

Hirdetés

A mai napon ünneplik születésnapjukat olyan filmsztárok, mint:
 
Sean Bean, Jennifer Garner és Rooney Mara.

Hirdetés
A ma 53 éves angol színész, Sean Bean olyan filmeknek köszönhetően vált ismertté, mint a “Férfias játékok”, amiben Harrison Ford ellenfelét játszotta, a “GoldenEye-Aranyszem” c. James Bond-opusban ismét a főgonoszt alakította. Ki ne ismerné “A gyűrűk ura” Boromirját, aki megingott ugyan, de végül mégis a jó oldal szolgálatában áldozta föl életét. És ez még csak néhány szerep, amit a tehetséges angol megszemélyesített.

Jennifer Garner sokak számára az “Alias” Sydney Bristow-jaként vált ismerőssé, de szerepelt olyan filmekben, mint Woody Allen Agyament Harry-je, a Leslie Nielsen-féle Mr. Magoo, az Ashton Kutcher és Seann William “Stifler” Scott nevével fémjelzett “Hé, haver! Hol a kocsim?” c. vígjátékban, vagy olyan megaprodukcióban, mint Michael Bay Pearl Harbor-ja. Akciósztárként is kipróbálta magát Ben Affleck oldalán a Daredevil-ben, majd a szerepből főszerep lett az Elektrában. Egyik legismertebb vígjátéka a “Hirtelen 30”, melyben egy 13 éves kislány azt kívánja, bárcsak 30 éves lehetne… másnapra teljesül a vágya. A 40 éves színésznő a mai napig kap kisebb-nagyobb felkéréseket, főleg drámákban és vígjátékokban.

Hirdetés

Rooney Mara mindösszesen 27 éves, de már három nagyszabású filmből is ismerhetitek a nevét: az új “Rémálom az Elm utcában”, a “Social Network-A közösségi háló” és a nemsokára DVD- és Blu-Ray-lemezeken megjelenő “A tetovált lány” amerikai változatából, ahol a jelenlegi James Bond, Daniel Craig a partnere.

Isten éltesse mindhármukat!

Bártfai Balázs, 2012.04.17.
Mondd el a véleményed

Michel Teló lázban ég a világ

Viva comet 2012: Íme a jelöltek!