We Can’t Find A Way – Tóth Dániel újdonsága (klippremier)

Fotó: Budavári-Bókkon Andrea - https://anddie987.wordpress.com/
Hirdetés


A Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló programjának részeként működő HOTS Songlab program keretében készült el, az online magazinok közül pedig elsőként a Divatikonon lát napvilágot Tóth Dániel We Can’t Find A Way című dala.A klippet Bécsben forgatták, a hangfelvételeket pedig Budapest mellett, Törökbálinton a SuperSize Recording Studiójában rögzítette az énekes. A felvétel mixelése Jake Gordon nevéhez fűződik, akivel az online technika segítségével dolgozhattak együtt.

Fotó: Budavári-Bókkon Andrea – https://anddie987.wordpress.com/

Hogyan született a dal? Milyen volt az alkotói folyamat?

A dal tavaly született.  Üzenete az, hogy ebben a felgyorsult világban próbáljunk meg több időt tölteni azokkal, akiket szeretünk. Úgy gondolom, hogy a túl sok képernyő előtt töltött idő miatt hajlamosak vagyunk elfelejteni, miről is szól az élet. A refrénben ezt úgy fogalmazom meg, hogy a világ a feje tetejére állt, és az emberek nem találják a kiutat. Pedig csak annyi kellene, hogy néha letegyük a telefont és figyeljünk azokra, akik körülöttünk vannak.

Hirdetés

Milyen volt a forgatás?

A klipet Johanna Kam segítségével forgattuk Bécsben.Ő zongorista, több közös feldolgozást is készítettünk az utóbbi időben.

Mondd el a véleményed

Rövid nőnapi versek gyerekeknek

Des

Változás – a Divatikonon premierezik Des dala