Változás – a Divatikonon premierezik Des dala

Des
Des
Hirdetés
Des
Des

Hosszú, hétéves hallgatás után Változás címmel új dallal töri meg a csendet Des. Ennek apropóján beszélgettünk.

Hogyan született a dal?Milyen volt az alkotói folyamat?

A dalszöveg és az instrumentál gyorsan elkészűlt. A felvétel kicsit döcögősen haladt.
Háromszor vettem fel. A barátaim véleményét kértem ki elsősorban. Ők támogatnak az őszínte, pozitív tanácsokkal, amit meg is fogadtam. Szerintem nagyon jól hallották a hiányosságokat. Köszönöm nekik,hogy erre felhívták a figyelmem.

Hirdetés

Honnan inspirálódott?

Önmagamból merítek általában a dalszövegekhez. Szerettem volna olyat írni, ami nekem is erőt ad, és ha már egy ember rajtam kívűl úgy érzi, hogy segített neki, akkor már megérte. Úgy érzem, sikerült átadnom ezt az érzést zene formájában.

Kinek és milyen gondolatokkal ajánlod a dalt?

Mindenkinek. Szerintem mindenki él meg olyan időszakot az életében amikor alábbhagy a kitartás és az erő. Úgy gondolom, bárki megtalálja magát a sorok között.

Milyen érzés volt 7 év csend után mikrofon elé állni?

Mint mikor hazaérkeztem volna oda,ahol mindig jól éreztem magam. Kicsit félelmetes… el sem akartam hinni,hogy újra tudok alkotni. Szeretem a dalszerzés folyamatát csinálni. A felvételeket különösen élvezem. A lehető legjobb érzés volt újra azt csinálnom amit szeretek. Ismét egésznek éreztem magam, hogy alkotok

Miért épp most törted meg a csendet? Mi adta az indítószikrát a dal megjelentetéséhez?

Változás: ahogy a dal is ezt a címet kapta. Változás történt az életemben, amiért nagyon hálás vagyok,hogy így alakult. Megismertem új embereket, akik fontosak lettek az életembe. Szeretném Őket is inspirálni ezzel a dallal.

Mondd el a véleményed

We Can’t Find A Way – Tóth Dániel újdonsága (klippremier)

Levente Csuka

Nélküled szétesnék – Levente Csuka-klippremier