Weisz Fanni saját tervezésű koktélruhát ajánlott fel licitálásra!

Hirdetés


Az újrafelhasználás modern és trendi. Éppen ezért már második alkalommal buzdít mindenkit a Glamour magazin Gardróbfrissítésre. Weisz Fanni egy saját tervezésű koktélruhát ajánlott fel, de Kozma Orsi is szelektált hatalmas szekrényében.

Hirdetés


A tavalyi évben több, mint egy millió forint gyűlt össze a fiatal magyar dizájnerek támogatására a Glamour Gardróbfrissítésen. Tavaly több száz ruha cserélt gazdát, így a szervezők most is mindenkit arra buzdítanak, adják le megunt ruhadarabjaikat. 
A kezdeményezéshez idén is több híresség csatlakozott. Így bárki hozzájuthat a december 1-i árverésen Muri Enikő, Odett, Weisz Fanni vagy épp Kozma Orsi egy-egy kedvenc ruhájához.

Hirdetés


„Sokféle ruhát összeválogattam, többet közülük talán egyszer sem hordtam, kaptam, vagy egy hirtelen ötlettől vezérelve vettem meg, és valamiért aztán kiszerettem belőle. Vannak, amiket egyszerűen kinőttem. Pólók, pulóverek, szoknyák, azt hiszem van egy jó kis szürke kosztüm is valamelyik zsákomban.” – árulta el a legújabb szólólemezén dolgozó Kozma Orsi. – „Hétköznap inkább lazábban öltözködöm: farmer, póló, bakancs, de most valahogy arra lettem figyelmes, hogy kezdek “csajosodni”. Szeretem a blézereket egy-egy jó kiegészítővel. Most éppen karika fülbevalós korszakom van.” – tette hozzá az énekesnő.

A Glamour kezdeményezéséhez a nemrég saját Sugarbird kollekcióval jelentkező Weisz Fanni is csatlakozott.

„Folyamatosan követem a divatot, de nem feltétlenül öltözöm mindig a legújabb divat szerint. Van, amit azonnal megveszek, van olyan is, amit nem vennék fel. Azt gondolom, csak abban mutatok jól, amiben jól érzem magam.” – mesélte a szépség, aki reméli, felajánlott koktélruhája valakinek tökéletes választás lesz egy karácsonyi vagy szilveszteri bulira. – „Milla Jovovich az Oscar gálán viselt Elie Saab  estélyije fogott meg, arra szívesen licitálnék én is, ha lehetőségem lenne rá. Talán azért, mert a libanoni tervező ruhái klasszikusak, nem akarnak botrányt okozni, csupán a legjobbat kihozni a női testből.” – árulta el Weisz Fanni.


A karácsonyi előkészületeket kiürített szekrénnyel kezdeni, helyet teremtve a jobbnál jobb új beszerzéseknek, emellett jó áron remek új darabokhoz hozzájutni, s mindeközben még a nemes célt is támogatni: ez maga a tökéletes divatérzés. Hiszen nem minden szemét, amire nincs szükséged!

 

Ruhák leadási határideje: november 25.

Vásárlás és a sztárok ruháinak árverése: december 1. – Aréna Plaza

 

 

További információ: http://www.glamouronline.hu

Forrás:RedLemon

 
Mondd el a véleményed

Több, mint 24 ezren küldenék haza Zámbó Krisztiánt!

Sültkrumpliból gyermeksegély