Wolf Kati, Janicsák Veca és Vastag Csaba a befutó

Hirdetés


A jelöltek listája szakértői vélemények alapján állt össze, a végső győztesekről azonban a közönség dönthetett. Így lett újabb díj tulajdonosa Wolf Kati, Janicsák Veca és Vastag Csaba.

Hirdetés


Kéz a kézben. Az Év Hangjai: Janicsák Veca és Vastag Csaba.

Idén először kerül megrendezésre a  Transilvanian Music Awards 2012 Díjkiosztó gálája, amelyet a MCP Programiroda a SEPSI Rádió összefogása hívott életre. Összesen huszonhárom kategória jelöltjei versenyeztek a díjakért.

A magyar versenyzők közül Janicsák Veca viheti haza az Év női hangja díját, míg a férfiak közül Vastag Csaba tudhatja magáénak az Év hangja trófeáját. Csabi még egy elismerést hazahozhat, amin már öccsével együtt kell testvériesen osztozkodnia, ugyanis közös duettjük, az Őrizd az álmod jelentette az Év legjobb videóklipjét. Az X-faktoros díjazottak sorának itt még nincs vége, ugyanis Király L Norbi lett az Év showmanje, Wolf Katié pedig a Legjobb disco-sláger (Szerelem miért múlsz). A Legjobb rockprodukciónak a Bikinit, a Legjobb élőkoncertnek a Magna Cum Laudet, a Legjobb hiphop csapatnak a  Children of Distancet, az év Legjobb pop-dance slágerének Tolvai Reni, Hagylak menni című számát, a nagyvisszatérőnek pedig Kozsot és az Ámokfutókat választották a közönség tagjai.

Wolf Katinak a Szerelem miért múlsz, Tomiéknak pedig az Őrizd az álmod hozta el a díjat.
 

Az erdélyi előadók közül trófeát vihet haza többek között Dancs Annamari (az Év női hangja), László Attila (az Év férfi hangja,  az Év felfedezettje), a Stroke69 (a Legjobb Disco sláger), az Open Stage (a Legjobb paródia-együttes), vagy éppen Titán (az Év rockprodukciója).

A díjátadóra március 30-án kerül sor a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnokban, ahol egy remek show keretében kapják meg az előadók a jól megérdemelt kitüntetéseket. Mi ezúton gratulálunk minden díjazottnak!


Egy Megasztár. Reni Hagylak menni című száma lett az Év pop-dance slágere.

Hirdetés

Ha élőbuli, akkor a Magna Cum Laude tudja mi a tuti.


A legjobb rockprodukció elismerését viheti haza a Bikini.


A képen is látható… Norbi a legkirályabb Showman.

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.20.

 

Mondd el a véleményed

Titokzatos férfiért ég Lana szíve?

Divatikon Kvíz: Nyári lányok