X-Faktor: új szerelem van kialakulóban

Hirdetés

Hirdetés
2011 legjobb női hangja sorra lépi át az akadályokat és színházi karrierje is kezd beindulni. Muri Enikő élete megváltozott, a csillogás ellenére azonban valami hiányzik. Az X-Faktor mellett a versenyzőknek nem sok ideje marad az ismerkedésre. Viszont az idei show az új szerelmek kialakulásában is az a bizonyos „X”-et. Először Kováts Vera és Baritz Gergő találtak egymásra, most pedig Muri Enikő és Kocsis Tibor között nagy az összhang. Mindkét pár együtt énekelt duettet. Ez olyan jól sikerült, hogy összehozta őket? Geszti Péter is megjegyezte a múltkor: “Gyerekek, maradjatok együtt!”

A két fiatal az X-Faktor színpadán találkozott először. Muri Enikő már korábban felfigyelt Kocsis Tiborra egy másik tehetségkutató műsorban. Persze itt még csak az énekes hangjára. A hasonló sorsú fiatalok hétről hétre egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Nem véletlenül, hiszen drámai sorssal a hátuk mögött, ők, azok, akik leginkább megértik egymást.

Enikő nyíltan vállalja, hogy korábbi kapcsolatai csúnyán értek véget, és ez megtiporta önbecsülését. Olyannyira, hogy a színpadon is átérzi, de erőt ad neki. „Az összes olyan férfinak hálás vagyok, aki nagyon sok szenvedést okozott nekem, és ők adtak erőt ehhez a dalhoz. Úgyhogy köszönöm szépen!” – mondta Enikő a második adásban. Tibi szörnyű családi tragédiával a háta mögött áll a színpadra szombatonként. “Anyukámat hosszú betegség után, 16 éves koromban veszítettük el, pont akkor, amikor egy tinit minden változás érzékenyen érint, nem hogy az édesanyja halála. Az egész családot nagyon megviselte, és nagyon hiányzik mindenkinek. Apukám sajnos nem tud eljönni egy élő show-ra sem, hogy a stúdióból szurkoljon nekem. Az elsőre még eljött, a helyszínen izgult értem, de aztán rájött, neki túl megterhelő az a stressz, ami az élő adásokkal jár” – mesélte korábban Tibor.

Hirdetés

Muri Enikő nemrég egy gyerekkori ismerősről beszélt, akivel: “Egyelőre csak ismerkedünk, aztán meglátjuk, hogy kialakul-e belőle több is” – mondta a lány. Enikő nem az a kapkodós, vágjunk bele azonnal típusba tartozik. Kocsis Tiborral a közös munka által egyre közelebb kerülnek egymáshoz, amely szép lassan összekovácsolja a fiatalokat. A páros nagyszerűen működött együtt a duettek szombatján, mára már egymás támaszaivá váltak, hiszen múlt szombaton egymás kezét szorongatták az eredményhirdetés alatt. Talán ez az a szerelem, amire mindketten vártak, és bizony a szeretet mindkettőjükre ráfér.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2011.12.13.

Mondd el a véleményed

Adele jött, hódított, és visszavonul?

A popkirály lánya a mozivásznon