A popkirály lánya a mozivásznon

Hirdetés

Hirdetés
Michael Jackson születésüktől kezdve óvta, rejtegette gyermekeit. Prince, Paris és Blanket szinte mindig álarc mögött és testőrök hada között jelent meg a nyilvánosság előtt. Édesapjuk halála megviselte őket és nagyon hiányzik nekik a popsztár. Azonban egyre többször láthatják őket a rajongók, és egyáltalán nem zavarja egyiküket sem a hírnév. A gyerekek kimondhatatlanul élvezik, hogy az átlag tinik életét élhetik: járhatnak iskolába és karate edzésre, nem kell bujkálniuk.

A világsztár tizenhárom éves lánya nem a zenei pályán próbál feltörni, hanem színésznőként készül a csúcsra törni. Ugyanis Paris Jackson főszerepet kapott egy készülő fantasy filmben.
 A Lundon’s Bridge and The Three Keys című filmről nem sokat tudni egyelőre, ha minden igaz, akkor 2013-ban mutatják majd be, és Paris Jackson lesz a főszereplője. A film sok érdekességet ígér. Bár animációs és élőszereplős jelenetek váltakoznak majd, de a története elég zavaros. A film alapjául szolgáló könyvben van gonosz „medúza mostoha”, emberré változtatott delfin, szitakötővé változtatott ember, rengeteg harc a tengerek és a szárazföld között.

A család egyelőre nem szerette volna, ha a lány ilyen fiatalon bekerül a show világába. Várni szerettek volna, amíg Paris betölti a tizennyolcat. A fiatal lány azonban hajthatatlan volt, nagyon akart már szerepelni, kikönyörögte, hogy elmehessen a szerepválogatásra. Ott aztán annyira tehetségesnek bizonyult Paris Jackson , hogy megkapta a film egyik hősnőjének szerepét. Végül a nagymamája, Katherine úgy döntött, hogy ez a szerep megfelelő – nyilatkozta a The Sunnak egy bennfentes, aki szerint az is sokat nyomott a latban, hogy Paris filmbéli karaktere nagyon szereti az édesapját.

Hirdetés

Paris a szerződés aláírásakor megígérte, hogy a gázsit, amit a filmmel fog keresni, annak az állami iskolának adományozza, ahová, éppen jár. Talán nem véletlen. Kire is hasonlít ez a gyerek?
 

Írta: Csákó Zuzsanna 2011.12.14.

Mondd el a véleményed

X-Faktor: új szerelem van kialakulóban

Hatalmas meglepetés: A brit X–Faktort négytagú lánybanda, a Little Mix nyerte meg!