Zamárdi – a HEATLIE újdonsága

Fotó: Turóczi Péter
Hirdetés
Fotó: Turóczi Péter

Bár a koronavírus okozta korlátozások miatt igazi videóklippet nem tudtak forgatni, mégis csak  úgy árad a hamisítatlan balatoni bulihangulat Heatlie Dávid zenekarának, a HEATLIE-nek legújabb, Zamárdi című dalából.


Dávid a dalról így nyilatkozott magazinunknak:

 

Hirdetés

A klipet a ‘Keresés’ c. amerikai film ihlette ahol egy férfi a lányát keresi és az egész film gyakorlatilag egy képernyőfelvétel. mivel a vírus alatt nem lehetett nagyon közös programot csinálni így elhatároztuk hogy az online koncertek, élő bejelentkezések után a klipünk is valahogy ezt az időszakot idézze meg. Rivasz Gergővel  – aki a klipért felel  – egyébként már dolgoztunk együtt. Az együttesünk első klipjét, ami a La Mama hotel volt, is ő készítette ami aztán A Dalba is bekerült tavaly. Zamárdi a kedvenc városunk a Balatonon, én különösen rajongok a helyért. Van egy kis nyaralónk ott, ahova sokat lejárok, legtöbbször télen, amikor üres az egész, szerintem ilyenkor a leghangulatosabb . Persze a rengeteg fesztiválnak ad otthont Zamárdi, ez talán a dal mondanivalójából a legfontosabb. A dal elsősorban az ottani .emberekről, a bulikról és a már közhelyessé vált szokásokról szól.

Dávid egyébként azt is elárulta, hogy imád odajárni fesztiválozni. “Remélem egyszer előadhatjuk a dalt a srácokkal Zamárdiban.”-zárta a gondolatait az énekes-dalszerző.

Mondd el a véleményed

Legújabb Best Byte akciók – akciós újság letöltése

Klippremier: MóricSKA-Sárkány