A legstílusosabb sztárok 2012-ben

alt
Hirdetés


Hol máshol kellene nagyobb figyelmet fordítani a divatra, mint Hollywoodban a vörös szőnyegen? Íme az idei legstílusosabb sztárok.

10. Kate Bosworth

A szőke szépség egész évben csodálatosan festett mindenhol, külön díjazható, hogy kockáztatott és a divat kedvéért nem mindennapi ruhákat is magára öltött, ám ezekkel is teljes sikert aratott.

Hirdetés

alt


9. Olivia Palermo

Rendkívüli érzéke van a divathoz, a gardróbja irigylésre méltó, mégis magabiztos megjelenése és luxus kiegészítői biztosították helyét a listán.

Hirdetés
alt


8. Jessica Alba

A színésznő folyamatosan lenyűgözte a közönséget ebben az évben. A hétköznapi kinézetétől kezdve a vörös szőnyegen való megjelenéséig széles skálán mutatta meg, hogy mennyire döbbenetesen néz ki.

 

alt


7. Miranda Kerr

A gyönyörű modell anyuka után mindig megfordulnak, amint kilép az utcára.Akár egy csinos szoknyában, akár egy szexi koktélruhában látjuk, a Victoria’s Secret angyal mindig tetőtől-talpig hibátlanul néz ki.

alt


6. Blake Lively

A Gossip Girl sztárja igazán stílusos volt az idén. Chanel-től Gucci-ig akármit viselt, hibátlan alakja felejthetetlen volt.


5. Emma Stone

A tehetséges színésznő bájos kinézetével bűvölte el a kritikusokat idén. A legszemrevalóbb ruháját azonban a Csodálatos Pókember premierjére vette fel.


4. Jessica Biel

Ez egy nagyon jó év volt Mrs. Timberlake-nek, hiszen idei stílusával sosem okozott csalódást. A vörös szőnyegen viselt estélyiktől kezdve, gyönyörű esküvői ruhájáig minden öltözékével felhívta magára a figyelmet.


3. Kate Middleton

Cambridge Hercegnéje biztosította magának a stílus ikon státuszt 2012-ben, klasszikus kinézetével bebizonyosodott, hogy stílusa ízléses, nőies és időtlen.


2. Taylor Swift

A fiatal énekesnő ismertetőjele idén a piros rúzs és a retró stílus volt, amivel bebizonyította, hogy jóval érettebb a koránál.

alt


1. Kristen Stewart

Mire a vámpíros filmek utolsó szériájához értünk, Kristen Stewart is rátalált a számára legmegfelelőbb stílusra, így ki kell mondanunk, hogy ebben az évben ő lett a legjobban öltözött sztár.

alt

Írta: Wukovics Vivi, 2013.01.05.
Forrás: Eonline
Mondd el a véleményed

Őrületes koncerttel zárta az évet a Magna Cum Laude

alt

“Zene nélkül mit érek én?!”- Interjú Rózsás Viktóriával