Hatalmas meglepetés: A brit X–Faktort négytagú lánybanda, a Little Mix nyerte meg!

Hirdetés

Napjainkban nagy sikert arat az X-Faktor tehetségkutató műsor szerte a világban. Viszont eddig még egyszer sem sikerült csapatnak megnyernie a versenyt.

Múlt szombaton a Little Mix megtörte az átkot. Véghezvitték azt, amit eddig egyetlen csapatnak sem sikerült: megnyerték az X-Faktort. Emellett új győztes mentort avathattak az idén debütáló, 23 éves Tulisa személyében, aki az N-Dubz tagja.
 

Hirdetés

Little Mix a brit X-Faktor színpadán

Hirdetés


Érdekesség a történetben, hogy a négy lány, Jesy Nelson Pinnock, Edwards és Jade, Leigh-Anne Perrie Thirlwall szólóelőadóként jelentkeztek az idei tehetségkutatóba. Egyénileg nem láttak bennük lehetőséget a mentorok, ám úgy gondolták, hogy egy formációként sikeresek lehetnek. Igazuk lett, hiszen az X Factort még egyetlen egyszer sem nyerte meg csapat Nagy-Britanniában. Talán maguk sem hitték, amikor a műsorvezető kimondta a nevüket. Örömkönnyekben törtek ki. Tulisa Contostavlos mentoráltjai eredetileg a Rhythmixre keresztelt formációval értek el egyre nagyobb sikereket az élő adásokban, így jutottak be a kétnapos fináléba. A finálé során Kelly Rowland versenyzője, Amelia Lily távozott a versenyből, vasárnapra pedig már csak két versenyző maradt: a Gary Barlow által mentorált Marcus Collins és a Little Mix. A győzelmet végül a négy lány, a Little Mix aratta.

A lányok nem csupán a versenyt nyerték meg, hanem egymillió fontos lemezszerződést is, melyet a Simon Cowell által igazgatott Syco Musickal köt meg. Simon Cowell, a műsor egyik szülőatyja világszerte ismertté szeretné tenni őket. A zenemogul reméli, hogy a lánycsapatból új Spice Girls jön létre.

 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2011.12.14.

Mondd el a véleményed

A popkirály lánya a mozivásznon

Dj Dominique és Angyalkái