Angelina Jolie lefújta az esküvőt Jennifer Aniston miatt?

Hirdetés

 


Brad Pitt és Angelina Jolie már hat éve alkot egy párt, de eddig még nem házasodtak össze. Noha férj és feleségként emlegetik őket, hiszen hat gyermekük van, de csak most szánták el magukat az esküvőre. Ennek egyik oka nem más, mint gyermekeik kíváncsisága, hogy ők miért nem házasok, ahogy más gyerekek szülei. Így hát a pár végül házasságra adta a fejét, illetve adta volna.

Hirdetés

Hirdetés

Nos, a meghívók kiküldéséig sem jutottak el, mert egy hatalmas vita miatt Angelina lefújta az esküvőt. Talán nem meglepő módon, de az oka nem más, mint Brad egykori kedvese Jennifer Aniston. Ugyanis Angelina Jolie meghallotta, hogy párja mit mesélt a fiának az előző szerelméről. Legnagyobb gyermekük, Maddox egy Jennifer Anistonról szóló cikket talált, amit oda vitt Bradhez, és kíváncsiskodni kezdett. Apja pedig nem titkolózott, hanem elmesélte, hogy Jen évekig a felesége volt, és nagyon szerette. 

Jolienak sem kellett több, hiszen hallotta az Aniston-mesét, és nagyon rosszul érintette a dolog. Olyannyira, hogy bennfentesek szerint kézzel esett neki Pittnek. A harcias színésznő ugyanis azt szerette volna, ha Brad múltja titok marad a gyerekeik előtt, és nem tudják meg az igazságot Jenniferről és Bradről.  A féltékenység annyira elhatalmasodott Jolieban, hogy bele sem gondolt, hogy a mai világban egy ilyen dolgot nem lehet titokban tartani. A sors iróniája, hogy éppen Angelina miatt hagyta el a szívtipró színész Jent, most mégis a Jóbarátok főszereplője rondított bele az esküvőbe. Noha mindez akaratán kívül történt, de nagyon úgy tűnik, hogy Jolie a mai napig nem tud megbékélni Jennifer emlékével. Szóval miután Angelina tönkretette Brad és Jennifer házasságát, most ő az, aki inkább lefújja a saját esküvőjüket?

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.03.

 

Mondd el a véleményed

Ryan Goslingot Thaiföldre is követi szerelme

Mozipremierek