Bennem izzik – új dal a Pink Dragon zenekartól (dalpremier)

Pink Dragon fotó - Czapár János
Fotó: Czapár János -https://www.facebook.com/czaparphotography/
Fotó: Czapár Jánoshttps://www.facebook.com/czaparphotography/

Bennem izzik címmel új igazi energikus, lüktető, zúzós rockdallal jelentkezett a Pink Dragon hard rock duó, azaz Jónás Adrienn és Triesz László.

Videó: Jónás Marianna

Hogyan született a dal? Van valami sztorija?

 

Mind a ketten régóta foglalkozunk zenével. Laci egy metálzenekarban gitározik már több mint 10 éve, én pedig egy partyzenekarban énekelek, de emellett mindig is szerettem volna saját dalokat előadni. Valahogy a két stílus között gondolkodtunk, de igazság szerint nem is volt kérdés, hogy dallamos rock szám fog születni.

 

Milyen volt az alkotói folyamat? 

 

Hosszadalmas, de úgy gondoljuk, hogy megérte a befektetett munka. Laci már rutinos zeneszerző, így egyértelmű volt, hogy ki fogja írni a zenét. Én a szöveget és az énekdallamot vállaltam magamra. Egyszerre több szövegen is dolgoztam, általában egyébként teljesen random módon jutnak eszembe különböző ötletek és szövegrészletek. Közben Laci megmutatta az egyik elkészült szerzeményét és mind a ketten éreztük, hogy a hangulata a Bennem izzik szövegével passzol leginkább. Ezután kezdtem gondolkodni az énekdallamon, ami számomra kicsit nehezebb feladat volt, de aztán teljesen kiforrt a dal. A végső állomás pedig a felvétel volt a gyulai No Silence Stúdióban.

 

Ti hogy éltétek meg belülről?

Szerencsére közös hullámhosszon vagyunk, szeretünk együtt alkotni. Nagyon jó érzés volt, amikor visszahallgattuk a kész nótát.

 

 

Honnan inspirálódtatok?

 

Volt egy nehezebb szakasz az életemben, de végül megtaláltam önmagamat és úgy érzem akarva, akaratlanul is ez fogalmazódott meg bennem.

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánljátok a Bennem izzik c. dalt? 

 

Azoknak, akik úgy érzik kicsit kicsúszott a lábuk alól a talaj és nehezen bíznak önmagukban. Mindenkiben izzik a fény valahol legbelül.Továbbá a rockzene kedvelőinek természetesen!

 

Mondd el a véleményed
Fügés barackos gallette

Fügés-barackos galette – Széles Natália gyümölcsvarázsa

Ubigee

Életképek – Ubigee feat Zabos Regina újdonsága