Életképek – Ubigee feat Zabos Regina újdonsága

Ubigee
Ubigee

Életképek címmel Zabos Regina közreműködésével új, részben urbex képsorokkal tarkított klippel jelentkezik Ubigee.

UbigeeHogyan született az Életképek c. dal? Milyen volt az alkotói folyamat ? Te hogy élted meg belülről?

Az alkotói folyamat hosszú hónapokon keresztül tartott. Mivel úgymond nekem az elejétől azaz az alapoktól kellett újra felépítenem mindent. ( lásd: MZ/X ) Ez egy szóló karrier… így most mindent nekem kellett megoldanom, nem úgy, mint amikor még az MZ/X -el zenéltünk. De persze a legnagyobb segítséget Ferencz Péter, alias Peet(- a Peet Project frontembere – a szerk.) barátomtól kaptam, aki egyben a zenei producerem is. Elképesztően tehetséges fazon és örülök, hogy vele dolgozhatok együtt.

Honnan inspirálódott?

Az Életképek című dalt a saját életem, azaz az eddigi megélt dolgok inspirálták. Nincs benne semmi konkrétumra utalás. Hanem inkább az emlékekről szól, amiket megéltem. De minden úgy volt jó ahogy megtörtént…ahogy a refrénben is elhangzik.

Milyen volt a közös munka Zabos Reginával? Vele honnan az ismeretség?

Regit Peti által ismertem meg. Ő ajánlotta, miután mondtam neki, hogy az új dologhoz szükségem lesz női énekhangra. Fantasztikus hangja van, de ezt felesleges is ecsetelnem…hallgassátok meg a dalt!

Hol forgattátok a klippet? Milyen volt a forgatás?

A klipet két napig forgattuk. A színes képeket nem nehéz felismerni. A Balatonnál voltunk, Tihanyban. Hál’ Isten csodálatos időt fogtunk ki. A másik helyszín maradjon a mi titkunk.

 

Milyen visszajelzéseket kaptál eddig a dallal, illetve a klippel kapcsolatban? Milyen a fogadtatása?

Eddig nagyon pozitív a visszajelzés. Rengetegen gratuláltak és lájkolták. Reméljük ez a szám csak nőni fog. A helyi médiában ( Vörösmarty Rádió ) is rotációban játsszák a dalt. Persze nem bánnánk ha egy országos rádión is vissza köszönne.

Mondd el a véleményed
Pink Dragon fotó - Czapár János

Bennem izzik – új dal a Pink Dragon zenekartól (dalpremier)

Keskeny feat. Kollányi Zsuzsi

Mint egy család – új klippel jelentkezett KESKENY x Kollányi Zsuzsi