Csillogó gyémánt – új klippel jelentkezett streetROYAL (klippremier)

StreetROYAL
StreetROYAL
Hirdetés

Csillogó gyémánt címmel – 4TRESS közreműködésével –  új klippel jelentkezett StreetRoyal.

Mit kell tudni a dalról? Hogyan született? Milyen volt az alkotói folyamat?

Hirdetés

A dal már majdnem két és fél éve készült el, de úgy alakultak a dolgok, hogy egy két hónappal a klip megjelenése előtt forgott le a videó. De ahogy a dal is készült úgy készült a klip is. Ennek el is mesélem a történetét.

2018 nyarán voltunk egy fesztiválon, ahol a Mocskos Márka – ami a 4tress rapcsapat – szintén felléptek ezen a rendezvényen velünk egy napom. Mivel régi barátok vagyunk az volt a terv, hogy egész héten együtt pörgünk. De már az első este egész végig azt beszéltük, hogy hagyjuk ezt a fesztivált és menjünk inkább haza stúdiózni. 4tress egyből rápörgött, így hagytuk is a fesztivált, és másnap reggel haza is mentünk. Szóval teljesen spontán jött az egész. A dal úgy emlékszem, hogy úgy indult, hogy 4tress elkezdett dúdolászni egy dallamot az alapzenére és ezt menet közben az autóban össze is raktuk hárman a most hallható refrénné. A szövegek pedig úgy mond már adták magukat. Kinek mi jutott erről a refrénről eszébe azt írta le. De ez az egész egy-két nap leforgása alatt történt. A semmiből a kész dalig. A klip is pont így készült. Csak a forgatási nap volt meg, de helyszínek és ötletek híján voltunk egészen a forgatási nap delutánjáig. Amikor átmentünk 4tress-hez Dunaújvárosba, akkor agyaltuk ki az egész forgatókönyvet.

StreetROYAL
StreetROYAL

Kinek és milyen gondolatokkal ajánljátok a dalt és a klippet?

A kérdés elég beszédes számunkra. De mégis az lenne az üzenet – ami talán mind hármunk szövegét fel tudja ölelni – hogy fogadd el magad annak aki vagy, elégedj meg azzal amid van, szeresd az életet, fogadd el a másikat annak ami, és amilyen. S ezzel igazábol az ajánlásunk iránya is egyértelmű, hogy mindenkinek tud szólni egy kicsit.

Hol forgattátok a klippet? Milyen volt a forgatás?

Túlnyomó többségében Dunaújváros repterén készültek a felvételek, egy jelenet kivételével, ami a dunaújvárosi  Pentele-hídon történtA forgatás pont olyan hangulatban zajlott ahogy a dal készült. Jókedvűen és vidáman. Amihez hozzájárult a finom szabolcsi pálinka is. Mert azt azért tudni kell, hogy a streetROYAL ízig-vérig szabolcsi formáció.

Mondd el a véleményed

Lélegezz együtt Miviana-val!

the blue point

77-es Mercury – a The Blue Point újdonsága