Divatos rockzenészek 2020-ban – A Dirty Slippers srácok

Hirdetés

Sportosak vagy elegánsak, esetleg mindkettő? Exkluzív interjúnkból kiderül.

Az elmúlt években a Dirty Slippers zenekar a rengeteg koncertjéről, számos külföldi fellépéséről és a nemzetközi hírű producerekkel való együttműködéséről olvashattunk a hazai sajtóban. Megkerestük a srácokat és alaposan kifaggatuk Őket arról, hogy a hosszú turnék, folyamatos médiaszereplések során hogyan és milyen ruhadarabokat kombinálnak, hogy divatosak legyenek, de mégis öltözködésük hűen tükrözze stílusukat és egyéniségüket. A srácok kivételt tettek velünk, hiszen mindhárman örömmel nyilatkoztak nekünk.

Dirty Slippers – Vedd el az eszem klip: 

Hirdetés

Lázár, (Lobó-Szalóky Lázár – ének, gitár) Téged láttunk már bőrdzsekiben, tornacipőben is ugrálni a színpadon és szövetkabátban, zakóban szerepelni a televízióban, mi a Te stílusod?

– Mindkettő! Nyilván azért, mert mindig egy punk-rockernek fogom tartani magam, a lezser, farmer, bőrkabát, tornacipő kombó mindig az elsődleges lesz. Sőt mostanság elkezdtem megint nagyon szeretni a fekete, zenekaros, sorozatos pólókat is, amelyeket még tiniként hordtam, igyekszem azonban ezeket úgy kombinálni, hogy feldobjam egy elegánsabb nadrággal vagy éppen ráveszek egy zakót. Szeretem ha picit keveredve vannak a rocker cuccok meg az elegánsak nálam. Ha viszont egy komoly TV műsorba megyek, mint pl. egy MTV Ma Reggel, akkor mindig alkalomnak megfelelően igyekszem felöltözni. Hiszek abban, hogy meg kell tisztelni a TV munkatársait és a nézőit is ezzel.

Lázár elegáns fotó (A fotót készítette: Tanja Migleci):

Szilárd (Vanyó Szilárd – basszusgitár), Te a sportosabb vagy az elegánsabb stílusban hiszel? Mi a kedvenc viseleted hétköznap és mi a színpadon?

– Sportosabb vonal inkább ami bejön, átlagos napon, utcai melegítőben és tenisz cipőben érzem jól magam, a színpadon pedig a “klasszikus” farmer-bőrkabátban!

Az elmúlt években az egyik legtöbbet koncertező magyar zenekarrá váltatok. Mik azok a ruhadarabok, amelyeket minden turnéra elviszel magaddal? Miért pont ezeket választod?

– Farmer az tuti mindig, évszakhoz – és alkalomhoz illően öltözködöm a koncerteken, a turnébuszban van mindig a szettem, ami zakó, mellény, farmer és bőrkabát, meg persze a pólók és ingek. A cipőm az mindig tenisz “csuka”, ami az állandó kedvenc.

Vanyó Szilárd fotó: (fotó: Vanyó Szilárd archívum)

Attila, (Nagy Attila – dobok) úgy vettük észre, hogy Te az elegánsabb, letisztultabb stílus kedvelője vagy. Mi az amiben a legjobban érzed magad egy átlagos napon és mi a kedvenc viseleted színpadon?
– Egy átlagos napon,farmernadrágot,fekete pólót és fekete vagy barna bőrdzsekit viselek. koncertekre plusz fekete inget viszek. Mivel dobos vagyok, ezekben a ruhákban érzem a legjobban magam színpadon is. Mozgásban sem akadályoznak, a fotókon pedig jól mutatnak.

Nagy Attila kép:

A Dirty Slippers jelenleg új nagylemezén dolgozik, a Divatikon.hu olvasóinak pedig az Ajándék című karácsonyi dallal kedveskedik:

Mondd el a véleményed

Varga Renáta forradalmi ötlete a használtruhák piacán! 

Kóbor Zsóka és Polgár Patrik a Palotai Csokoládén

Kóbor Zsóka és Polgár Patrik – vasi zenészduó a Palotai Csokoládén