Édes méreg – újdonság a HatsBandtől

Hatsband
Hatsband
Hirdetés

Új klippel jelentkezett a HatsBand. A csajok megidézik a klipben az idén alighanem – a koronavírus miatt – elmaradó fesztiválszezon képsorait is. HatsBand-interjú

Honnan inspirálódtatok?

Az inspiráció maga volt az élet… Mint ahogy mindenki életében, a zenekaréban is vannak nehéz időszakok, mi ilyenkor azt tartjuk lényegesnek, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőlük még így is.

Hirdetés

Milyen volt az alkotói folyamat?
Egy ilyen időszak alkalmával történt, hogy MZS-vel (Miholka Zsanett – a szerk.) leültünk náluk a kertbe kicsit átbeszélni a banda dolgait, hogy mi is történik. MZS pedig mutatott nekem egy alapot, amit megírt, még nem volt befejezve. Azonnal beindult az agyunk és már több cetlin folyt a szöveg jegyzetelése, amit végül megpróbáltunk összeollózni. Ezt aztán a próbateremben folytattuk a srácokkal, akikből szintén egy nagyon pozitív reakciót váltott ki maga a dal, (illetve az, ami akkor megvolt belőle), valamint a szöveg is. Mondhatni, egymást inspiráltuk.

Milyen volt a közös munka Endrédi Tamással?

Endrédi Tamással a munka mindig élvezetes, hiszen olyan energiákkal dolgozik, ami egyből felspannolja a zenekart. Még számunkra is hihetetlen, de mindig tudja, hogy mit szeretne a zenekar, és ő meg is valósítja ezt. így az összes közös projekt, kihívásokkal együtt nagyon élvezzük.

Fotó: Endrédi Tamás

Mondd el a véleményed

Ott vagyok veled – új klippel jelentkezett a MoJazzter

Klippremier: PinkMist – Te maradtál #otthon