Emma Stone így készül egy premierre!

Hirdetés

Emma Stone új filmje, a Csodálatos Pókember (The Amezing Spider-Man) 
tegnap este debütált. Párizs adott otthont a bemutatónak. Emma lázasan készült a vörös szőnyeges premierre, hogy minél szexisebb legyen. Íme a végeredmény:


Emma Stone (Fotó: Getty Images)

Haj, smink, köröm és ruha….most megnézhetitek mi történt a kulisszák mögött. A nagy készülődés előtt gyorsan egy kávé, egy kis süti.


Édes élet (Fotó: Marci Milani)

Emma ruhájának kiválásztásában stylistja, Petra Flannery segített. Ennek eredményeképpen egy gyönyörű Gucci estélyi mellett döntöttek. Remek választás, hiszen a színésznő elragadó és szexis ebben a ruhában.


Emma Gucci ruhája (Fotó: Marci Milani)
 
Bár a gyönyörű színésznő inkább a póló és farmer stílust részesíti előnyben, de az alkalmi ruhákhoz is van érzéke. Flannery csak így nyilatkozik Emmáról: “Ő a modern Katherine Hepburn”

Hirdetés

Sminkjét a Revlon márka nagykövete, a sztársminkes Rachel Goodwin készítette el. A ruhához illően az 1930-as évek hangulatát idéző smink tette igazán álomszerűvé az összképet. Alapozó, szemceruza, barack színű csillogó szemhéjfesték, fekete szempillaspirál, vörös rúzs….és kész a mű.


(Fotó: Marci Milani) 

Chanel smink  (Fotó: Marci Milani)

A kulisszák mögött láthatóan jó volt a hangulat. Emma bátran kipróbál merész színeket, így a sminkes is boldogan kihasználta ezt, és egy vérvörös rúzst kent a lány ajkaira. Hajkoronáját Mara Roszak álmodta meg, és készítette el. Minden részletre oda figyeltek, így a körmét is egy Chanel körömlakkal festették ki. 


Chanel köröm  (Fotó: Marci Milani) 

Utolsó igazítások…..

(Fotó: Marci Milani)


(Fotó: Marci Milani) 

Emma Stone a párizsi premier előtt!

Hirdetés
Csákó Zsuzsanna 2012.06.23.
Forrás: ELLE
Mondd el a véleményed

Botrányba fulladt a V-tech fellépése

Demes Tamás vallomása kudarcról, sikerről, tervekről és szerelemről! Exkluzív interjú!