Ez lesz ma a Kuplungban – Szerda esti bulirahangoló

Hirdetés

Hirdetés
Franklin Mods

Ma a Franklin Mods, a Le Hjärta, és az Ozmo töltik meg élettel a budapesti Kuplung – esténként amúgy soha nem csendes – falait. Mint azt azt a Franklin Mods dobosától, Koppányi Ádámtól megtudtuk, a fiúk ezzel a koncerttel szeretnék zárni a tavaszt: “Szeretnénk elhozni ebben a viszonylag hűvös időben azt a hangulatot, amit képviselünk. Saját indie popos számokat játszunk, van köztük pörgős-táncolós, elszállós és melankolikusabb is. Reméljük, hogy mindenki jól fogja érezni magát, és egy irtó jo bulit hozunk össze.”

Ádám még azt is elárulta, hogy a mai koncert után bővül a csapat egy új taggal, akinek a neve még titok, és igyekeznek kicsit elektronikusabb vizekre evezni.

Hirdetés

lehunytelnezp

A Divatikon szerkesztője a  koncert előtt a Le Hjärta csapatát is mikrofonvégre kapta a koncert előtt, akik így nyilatkoztak:

Kb. 50 percnyi műsorral készülünk, mindent bevetünk a megszokott tárházból: pörgős, lendületes számok, húzós gitárriffek, ütős szintihangok, és hosszan visszhangzó, ködös, fátyolos vokálok. Emellett egy vadonatúj számot is játszani fogunk, amiben a kissé elektronikus, kissé indie-noir hangulatba egy csipetnyi klasszikát is belevegyítünk a barokk időkből.”

 

kuplung

Széles L. Gábor
2016.05.04

Mondd el a véleményed

Kovács Áron a Nagy Táncválasztón szeretne megszabadulni önbizalomhiányától

Ilyen volt a Carnival Youth koncertje az A38-on