Idén is megrendezik a Fut a Birtok programot

Hirdetés

Közösség, mozgás és egészség és egy fantasztikus nap!

Idén, június 29-én újra megrendezik a „Fut a Birtok” elnevezésű versenyt Mecseknádasdon, mely tavaly igencsak nagy sikert aratott. Jótékony célok is vezérlik az eseményt, méghozzá az, hogy felhívják a figyelmet egyes fontos szervezetek tevékenységére.

A rendezvény nem csupán a futók számára jelent egy különleges élményt, hiszen a túrázni vágyók is teljesíthetik az egyik távot. A három választási lehetőség között eldönthetjük, hogy hány kilométeren próbáljuk ki magunkat. A legrövidebbet akár gyalogosan is teljesíthetjük, tehát akik szeretik a szép tájat, a jó levegőt és a kivételes társaságot, de nem igazán erősségük a futás, azok se maradjanak otthon!

Hirdetés

Az esemény fő célja, hogy összehozzon egy közösséget, mely egyforma tisztelettel van egymás és a természet iránt is. A mozgás szeretete és az egészséges életmódra való törekvés nem is gondolnánk, hogy mára mennyire kulcsfontosságú szerepet kellene, hogy kapjon. A zsúfolt napok szürke világában pedig rendkívül lélekemelő oázist teremt, ha a friss levegőn, egy gyönyörű helyszínen tölthetünk el egy kis időt.

Pontosan ugyanolyan színfolt ez, mint az átlagos lábbelik között találkozni egy Kamsa cipővel. Most a Kamsa cipő is felkerült a támogatók listájára, egy olyan eseményhez adva nevét, mely rendkívül fontos értékeket képvisel. A merész színvilágot alkalmazó márka nem csupán kinézetre megnyerő, de kényelmességét tekintve is egyedülálló. Akár mindennapi használatra is tökéletes és egyedi választást jelent, de ha már a túrázásnál és futásnál tartunk, biztos, hogy jó döntés lesz egy Kamsa cipőben elindulni.

De térjünk is vissza a versenyhez, hiszen a fent említett pozitívumok mellett nemes célok is vezérlik a Fut a Birtok eseményét. Méghozzá, hogy felhívják a figyelmet egyes fontos szervezetek munkájára. Míg tavaly a rákos megbetegedésből gyógyult gyerekek sportoltatásával foglalkozó egyesület, addig idén a Pécsi Nőegylet kap kiemelkedő szerepet. Ők szintén rászoruló családok és gyerekek megsegítésén dolgoznak.

Vár tehát minden érdeklődőt a Fut a Birtok, ahol garantált a szép helyszín, és minden adott egy jó kis versenyhez. A futáson Esztergályos Patrik, ifjúsági olimpiai bajnok vívónk is részt vesz, aki éppúgy, mint a Kamsa cipő, tiszta szívvel adja a nevét egy olyan eseményhez, ahol a természet és a mozgás lesz a főszereplő.

 További információ: https://www.facebook.com/events/221495212123544/

Mondd el a véleményed

Csoóri Sándor versek – íme a legismertebb sorok a költőtől

Gájer Bálint: “Elképesztő élmény volt a gyerekeknek és nekem is!”