Justin Bieber és Pauly D is Magyarországra jön?

Hirdetés

Júniusban két sorozat is érkezik az MTV Hungary műsorára. A június 17-én, vasárnap este 20.25-kor a 9. évaddal visszatérő SztÁruló (Punk’d) egy átverős műsor, amiben többek között Justin Biebert és Miley Cyrust sztárokat szívatnak meg, így visszarántva őket a földre. A június 10-én, vasárnap este 21.15-kor debütáló The Pauly D Porject a Jersey Shore sztárjának életébe ad bepillantást, így végre kiderül, hogy mit csinál a sztár DJ, mikor épp nem Seaside Heights-on nyaral.

Ashton Kutcher legendássá vált sztár-átverő műsora immár a 9. évadába lép! A június 17-én, vasárnap este 20.25-től érkező legújabb szezonban már nem Kutcher lesz a műsorvezető, helyette minden héten másik híresség vezeti az MTV celebszivató csapatát, köztük olyan nevekkel, mint Justin Bieber, Miley Cyrus, Kellan Lutz, Bam Margera, valamint a SztÁruló saját nevelésű komikusa, Dex Shepard. A szórakozás garantált, hiszen az áldozatok még az eddigieknél is jobban ki vannak szolgáltatva a rájuk vadászó sztárok kénye-kedvének, mivel most már azt sem tudhatják, hogy kitől érkezik a következő átverés.

Hirdetés

Hirdetés
Egy héttel korábban, június 10-én, vasárnap este 21.15-kor pedig végre megérkezik a Jersey Shore testvérsorozata, amelyben a nyolc őrült fiatal egyikének, a világklasszis DJ-nek készülő Pauly D életébe tekinthetünk bele. A The Pauly D Project az olasz-amerikai fiatal átváltozását mutatja meg, ahogy világhírű lakótársból világklasszis DJ lesz, miközben nem hagyja hátra azokat a barátokat sem, akik híressé válása előtt is támogatták. Pauly D álmának valóra válása a rap ikon 50 Cent kiadójával aláírt szerződéssel kezdődik, utána pedig a DJ csatlakozik Britney Spears nemzetközi, Femme Fatale című turnéjához is. A rajongók képet kapnak arról, hogyan tud egyensúlyt tartani egyik kedvenc Jersey Shore-szereplőjük a fotózások, különböző szereplések és interjúk, valamint saját élete, a barátaival való találkozások között. A hírnév sosem könnyű – de ha vele vannak a barátai, akkor tuti jól fognak közben szórakozni.

The Pauly D Project június 10-én vasárnap este 21.15-től az MTV Hungary műsorán!

SztÁruló (Punk’d) június 17-én vasárnap este 20.25-től az MTV Hungary műsorán!

Forrás: RedLemon
Mondd el a véleményed

Itt az új Desperado klip! Interjúval!

Vizsgák után irány az EFOTT!