Less bele a VIVA új sztárjának életébe

Hirdetés


Tudj meg mindent RandomMarciról! A VIVA Televízió új műsorában a már egy korábbi, pár hónapos pilotban megismert műsorvezető, RandomMarci életét követhetjük nyomon.


Hirdetés

Hirdetés

A VIVA Televízió új arca egy igazi bevállalós fiatal srác, akinek sikerét mutatja, hogy 3 hét alatt több mint 4000 rajongót szerzett Facebookon mindenféle támogatás nélkül. A szemtelen műsorvezető korábban a sztárokat sem kímélte: Puskás Petivel ciki sztorikat gyűjtöttek sült gesztenyéért cserébe, Stereo 2.0 Gabival a Blahán csajozott, sőt, még Adrinak is udvarolt!


A fiatal műsorvezető a járókelők ugratását saját életére cseréli: mostantól végigkövethetjük, hogy mi mindennel foglalkozik a pimasz riporter nap mint nap. A műsorban a legnagyobb hangsúly a hitelességen van, éppen ezért Random Marcit nem követi stáb, saját maga kezeli a kamerát, de adott esetben mobiltelefonnal készülnek a felvételek, esetleg fényképezőgéppel.


„Örültem ennek a lehetőségnek,
 mert így alkalmam nyílik azzal foglalkozni, amit amúgy is imádok csinálni: emberekkel beszélgetni, figyelni a reakcióikat és persze hülyéskedni.” – mesélte RandomMarci, aki azt is elárulta, hogy példaképe Sebestyén Balázs, akire mind szakmai, mind magánéleti szempontból felnéz.


Az Interaktívból már ismert fiú új műsorában sem rejti véka alá véleményét, szemtelenül őszinte megjegyzései mellé viszont most megkapjuk az életét is. A RandomMarci február 20-tól látható a VIVA műsorán.

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Robert Pattinson már nem akar Edward lenni!

Justin Bieber és Selena Gomez házi videót készített?