Justin Bieber-t kifigurázta az Apple?

Hirdetés


Az fiatal énekes nagy hasonlóságot vélt felfedezni az Apple egyik új játékának karaktere és saját maga között. Úgy érzi, a cég kiparodizálta őt, ezért ügyvédjéhez fordult, és beperli a céget.
Justin Bieber-rel most már játszhatnak is a rajongók.


Ugyanis az Apple-készülékek használói már letölthetik a Joustin’ Beaver nevű játékot. Az újdonság, melyben egy hód világ körüli turnéra indul, arról szól, hogy a hód az útja során rajongókkal találkozik, és lesifotósok hadával küzd meg. Az alkalmazásbeli elnevezések olyan szóviccekre épülnek, amelyek talán Bieber-re is utalhatnak. Angolul a hód például a beaver, a joust pedig a lovagi torna, melyek valóban kísértetiesen hasonlítanak Justin Bieber nevére.

Hirdetés

Hirdetés

A tinisztár felháborodott ezen és sértve érzi magát. Így lépéseket is tett az ügyben, ügyvédi felszólítást küldött a gyártónak, melyben kéri, hogy változtassák meg a játék főhősének nevét és kinézetét. Noha a játék főhőse akár Justin mása is lehetne, az Apple viszont hallani sem akar a változtatásokról, szerintük ebben semmi kifigurázás nincs, ez csak egy paródia, mely a szólásszabadság védelme alá esik, így az amerikai alkotmány értelmében „Joustin” labdába sem rúghat. De legalább kalandos játékban vehet részt.

 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.05.

Mondd el a véleményed

Meztelen modell várandósan a kifutón!

Pereskedésig fajulhat a vita a Fiesta tagjai között