Klippremier: Kanji címmel vadonatúj klippel jelentkezik Hugyecz Péter

Hugyecz Péter
Hugyecz Péter

Kanji címmel vadonatúj videóklippel örvendeztette meg rajongóit Hugyecz PéteR. Az énekes éppen 20 éve kezdte pályafutását, ha pedig  minden a tervek szerint alakul, akkor novemberben új nagylemezzel jelentkezik, s egy szülinapi, ünnepi koncert show-val lepi majd meg rajongóit.Egyelőre azonban a rajongóknak ízelítő gyanánt be kell érniük a Kanji c. dallal, és a hozzá készített klippel, amelyben tánctudását is megcsodálhatja a nagyérdemű, hiszen 22 éve már, hogy tánccal is foglalkozik. Ennek az új klipnek az apropóján beszélgettünk.

Mit kell tudni a dalról?

A zene még tavaly augusztusban elkészült el,  a szöveget pedig az ősz folyamán írtam,  a dalt pedig idén januárban énekeltem fel
Tavaly a “Játék” című dalommal indult az r’n’b’ trap vonal, és a közönségnek bejött, aztán jött a Végtelen című duett sikere és decemberben az álomutazó Sándor Jázminnal
Szerettem volna az r’n’b’-t ötvözni és így született meg a zene Szabó Gábor által,  aki a klipjeim elkészítéséért felelős.
Fontos volt, hogy legyen benne valami új . Erre a szövegíró, Vegera András is ráérzett, akit maga az énekes, Hugyecz PéteR ihletett meg .
A dalnak  pozitív üzenete van, hiszen rávilágít a kapcsolatokra és iránymutató , hogy lehet egyedül is, de együtt könnyebb továbbmenni ebben a nehéz időszakban. Kicsit erőt ad az embereknek, hogy könnyebb legyen így elviselni azt,  ami most épp történik a világban .

Hol forgattátok a klipet?
A Hajógyári Szigetnél vettük fel a kinti jeleneteket, a beltérieket pedig az attól  nem messze található a Loft Studióban.

Hogyecz Péter Facebook oldala:
https://www.facebook.com/pg/peterhivatalosoldala/
Hugyecz Péter Youtube csatornája:
https://www.youtube.com/user/peatdance

Fotó: Csányi István –https://www.facebook.com/csanyipisti/
https://istvancsanyi.tumblr.com/
https://www.instagram.com/csanyipisti/
https://www.youtube.com/user/csanyipisti

Borítóterv grafika: Boka Ricsi

Mondd el a véleményed

Dissenter – Új klip a Képzelt Várostól

Fel a fejjel – home office klippel lelkesít a KIES