Mueve – DFRNT feat Dj Fenton újdonsága (klippremier)

Hirdetés

 

Mueve címmel spanyol nyelvű, latinos hangulatú klippel jelentkezett a DFRNT feat. Dj Fenton formáció. Az alkotókkal ennek apropóján beszélgettünk.
Honnan jött az ötlet, hogy magyarként spanyol nyelvű klippet készítsetek?
Görögországban dolgoztunk szállodákban ahol a szórakoztatás ért voltunk felelősek! Úgy gondoltuk csinálunk kintre egy spanyol latinos zenét amivel tudjuk szórakoztatni a vendégeket, de sajnos a koronavírusnak köszönhetően a kiutazásunk nem valósult meg.  Időközben jött egy lehetőség itthon DJ Fenton felkeresése által és lassacskán a mozaik apró darabjai összeálltak, és így lett producerünk( Wittner Roland), médiatámogatónk (Sláger-Dikh tv) és a segítségükkel alakulhatott meg a DIFFERENT együttes !
Milyen volt a forgatás?
Az időjárás miatt nagyon sokat vacillátunk, de végül mellénk állt a szerencse és tökéletes időnk volt a forgatásra ! Jó hangulatban telt mindenki jól érezte magát. Ez persze nagyban köszönhető a stábnak. Krizsán Győző mesterfodrász felelt a gyönyörű hajakért, a sminkért Szabó Anett volt felelős. A klip stylistja Nagy Roxána volt és a ruhákat a Pritty Woman Fashion biztosította. A tökéletes rendezésért Révész Jánosnak vagyunk hálásak és mindenkinek aki részt vett a forgatásban mivel gördülékenyen zajlott a munka mindenki tudta a dolgát de mégis megmaradt a jó hangulat a forgatás végéig.
Mit kell tudni a klipben szereplőkről? Casting volt, vagy ez egy baráti közösség buliján leforgatott videó?
Casting nem volt a lányoknál. Javarészt közeli ismerősök és azok barátai vettek részt a forgatásban.
Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánljátok a dalt és a klippet?
A legfiatalabbaktól a legidősebbekig mindenkinek, aki szereti a latinos jó hangulatú zenét. Ne féljetek különbözni DFRNT!
Mondd el a véleményed
Latency

Angyal – új klip a Latency-től (exkluzív interjú)

Füredi Krisztián Curiositas

Füredi Krisztián és a Curiositas – A 2020-as Ország Tortája verseny győztesével beszélgettünk