Klippremier: UVRL x SV – Szakadék

Hirdetés


Szakadék címmel új  klippel jelentkezett az UVRL x SV formáció. Az alkotókkal ennek apropóján beszélgettem. UVRL x SV-klippremier a Divatikonon!

UVRL
UVRL

Mit kell tudni a dalról?

Gondoltuk, hogy átadjuk új köntösben, milyen lazán és jókedvűen érezzük magunkat, igazából rólunk szól a dal, akkori állapotunkról, amivel tudnak mások azonosulni szerintünk.

Hirdetés

Hirdetés

Hogy született?

Igazából úgy, mint a legtöbb közös zenénk. Hétköznap volt, amikor össze ültünk alkotni valamit a home stúdióba, vidáman és hangos szöveg írással. Jókedvűen.

Hogyan inspirálódtál?

Én személy szerint, rengeteg stílusú zenét hallgatok nem csak rap-et, olvasok és verseket is írok, innen és abból ami körbe vesz, amiben élek és amit látok, jön az inspiráció.

Milyen volt az alkotói folyamat?

Mivel imádjuk ezt csinálni, és szórakoztat minket, ezért bármilyen hangulatú zenét csinálunk, az egész folyamat vidám és folyamatos.

Hol forgattátok a klipet?

A klipet Komlón a 4.emeleti home stúdió erkélyen forgattuk.

Milyen volt a forgatás?

Nagyon gyors és vicces, mert mi csináltuk és nagyon egyszerűre szerettük volna, ezért egy snitt az egész, illetve ez a golden hour kb. 15 percig tartott, ezért 2x tudtuk felvenni…az egyik jó lett, meg szerintünk kellően random, így maradt a dolog.

Kinek és milyen gondolat kíséretében ajánlod a dalt és a klipet?

Mindenkinek ajánljuk, aki tud ezzel a hangulattal, erre a 3 percre azonosulni, illetve ha teraszos buli van, hívjatok meg minket is!

Köszönöm szépen a beszélgetést!

UVRL Facebook oldala:
www.facebook.com/uvrlofficial

Mondd el a véleményed

Klippremier: Josef K.- Üres

WolfLex

Klippremier: WolfLex – Csak játék