Kristen Stewart Vámpírból lett Hófehérke

Hirdetés


A Twilight vámpírkodása után Kristen Stewart Hófehérke bőrébe bújik. Épp hogy átváltozott Bella vámpírrá, az őt alakító színésznő új szerepben mutatja meg tehetségét. Idén két „hófehérkés” filmet is láthatunk a mozikban. Az egyik a Tükröm, tükröm Julia Roberts-el,  a másik pedig a Kristen Stewart-tal a Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman).

Hirdetés

Az alap történet természetesen az, hogy a gonosz királynő egy vadászt küld az erdőbe, hogy végezzen Hófehérkével. De a nagyszabású kalandfilmben Kristen nem csak a szokványos Hófehérkét játssza. Az egyetlent, aki szebb a gonosz királynőnél (az Oscar-díjas Charlize Theron).

Hiszen ebben a filmben harcol és szembe száll a gonosszal, aki szépsége miatt dönt úgy, hogy végez vele. A vadászt (Chris Hemsworth) bízzam meg a gyilkossággal, azonban ő nem hagyja cserben a lányt. Így hát, ahelyett, hogy teljesítené kegyetlen úrnője parancsát, igazi harcossá edzi Hófehérkét, hogy meg tudja magát védeni. Egyértelmű, hogy ebből a filmből sem maradhat ki a herceg, akit Sam Claflint alakít, és akit teljesen elbűvöl Hófehérke szépsége. A jól ismert történet legújabb változatát Joe Roth (Alice Csodaországban) és Sam Mercer (Hatodik érzék) producerek hozzák el nekünk. Magyarországon a mozi bemutató 2012. május 31-én!

Hirdetés

A magyar mozi előzetes:

{youtube width=”560″ height=”349″}AkAblN3N1h0{/youtube}

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.15.

Mondd el a véleményed

Ákos és a Kossuth-díj: “Megyek a megérzéseim után!”

Baricz Gergő a világhírnév felé?