Kulcslyukon át leskelődött Spirit Peti!

Hirdetés

 


Figyelemmel követi az angol X-faktort, kedveli a szeretethez kötődő ünnepeket, és állítása szerint: rengeteg szerelmes levelet írt már! De vajon mikor leskelődött a kulcslyukon át a Spirit együttes Petije? Divatikon Kvízünkből mindez kiderül!


Hirdetés

1. Melyik volt az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál?
Union J: The winner takes it all. Ők az angol X-faktor legjobb csapata idén!

2. Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak?
Volt rá példa, hogy a tesóimmal a kulcslyukon lesve néztük mit csomagol anya Karácsonyra. Utána természetesen meglepődtem, és ugyanúgy örültem annak, amit kaptam! Egyébként az olyan ajándékokat kimondottan szeretem, amelyek saját kézzel készülnek! (mosolyog)

3. Mit gondolsz a Valentin-napról, s a hozzá hasonlatos ünnepekről?
Sokan mondják, hogy így nem magyar ünnep, s úgy… Szerintem pedig, ami a szeretettel kapcsolatos, mint például a Valentin nap, azzal baj nem lehet! A szerelem napja! (mosolyog)

4. Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?
Egy bizonyos részét bankba helyezném, aztán vennék egy lakást magamnak, amit csodálatosan kipofoznék a saját ízlésem szerint. Természetesen a rászorulókat is segíteném! (mosolyog)

5. Hányas voltál a suliban…
Énekből: 5. Körülbelül 85%-ban, mert volt arra is példa, hogy hármas volt, mivel a zenetörténelmet nem volt kedvem megtanulni. Mindig felléptem iskolai rendezvényeken, és egyéb helyeken is, ezért feltornáztam a jegyemet ötösre!
Testnevelésből: 5.

6. Könnyen ismerkedsz? Mennyire engeded közel magadhoz a rajongókat? Van olyan barátod, aki esetleg ebből a körből „került ki”?
Könnyen ismerkedek, és szeretek is ismerkedni. A rajongók ugyanúgy emberek, mint én, mi. Ha adódik alkalom, és valami kedves ajándékot kapok tőlük, cserébe mindig adok egy ölelést. A fotó természetesen elengedhetetlen, akárcsak az autógramm. (mosolyog)

Hirdetés

7. Mi jut eszedbe az első szerelemről?
Csodálatos dolog! Életem legboldogabb időszaka volt. Ennek már vége, de egy csodálatos emléknek fogom fel. Egy fejlődési pontja az életemnek. Akármennyire nem beszélünk és annak idején haragban váltunk el, én mégis pozitívan fogom fel a múltat!

8. Írtál már szerelmes levelet?
Rengeteget!

9. Mikor volt az első nyilvános szereplésed?
Tizennégy évesen, az Általános iskolámban, egy Ki mit tud versenyen.

10. Milyen előnyeit tapasztalod az ismertségnek?
Sokan megismerik azt, hogy mit csinálok, csinálunk a Spirittel, és ez nekem nagyon sokat jelent. Persze, sose lesz olyan, hogy 100-ból 100 imádni fog minket, de mi szeretjük csinálni! Nagyon vicces, mikor felismernek az utcán, esetleg fotót szeretnének az emberek velünk. Elképesztően jó dolog!

10+. És mik a hátrányai?
Egyenlőre nem tudok hátrányt mondani. (mosolyog)

11. Mikor sírtál legutóbb?
Nagyon ritkán sírok. Sok esetben egyszerűen nem tudok. Sok idő kell, hogy kijöjjön rajtam a sírás. Legutóbb a kiesésünk utáni vasárnap este, Lass Beának sírtam ki magam, utána minden rendben volt. Lass Bea egy angyal! Nagy segítség volt akkor ő nekem. Alapvetően nem vagyok egy síros fajta.

12. Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Igen is, meg nem is. De tudok bocsánatot kérni, amit manapság sokan nem tudnak…

13. Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak szeretteid?
Szétszórt vagyok. (mosolyog)

14. Mi volt a legkedvesebb ajándék, amit rajongótól kaptál?
Egy mini fatörzs, amire egy arc van rajzolva, van haja, kalapja, és rá van írva, hogy Peti. Effektív egy mini Peti fatörzs lenne! Imádom! Meg imádom a rajzokat is, amiket kaptunk a Spirittel! (mosolyog)

15. Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?
Utoljára Molnár Szulitát (Like) fotóztam le, miközben énekel a Corvin Pláza X-faktoros próbatermében. Egy nagyon jó este volt, amikor 3 órán keresztül énekeltünk Szulival!

Írta: Hatos Niki. 2012.11.28.

Mondd el a véleményed

A Siksze című könyv bemutatóján jártunk

Az öt legenda, amit a gyerekek hite tart életben