Magyar műsorvezető tűnik fel a Ferrari kisfilmjében

Hirdetés

A Ferrari a földkerekség talán legismertebb márkája, éppen ezért sportautóinak és a névhez tartozó termékeknek ritkán készítenek reklámfilmeket, hiszen az ágaskodó ló már saját magát eladja.

Sok-sok híresség örömmel fogadná, ha a Ferrari termékeit reklámozhatná, de ezúttal nem egy világsztár kapott felkérést, hanem honfitársunk, Tordai István a SportVerda című magyar autós tévéműsor műsorvezetője kapta meg a lehetőséget, hogy a Ferrari óramárkájának filmjében szerepelhessen.

– Alig hittem el, mikor a hazai importőr megkért, hogy szerepeljek a Ferrari órák legújabb filmjében. Visszakérdeztem, hogy biztosan rám gondoltak-e, hiszen ott van például John Travolta vagy Daniel Craig, és még sorolhatnám a világsztárokat. A Ferrari világmárka, én pedig nem vagyok világsztár. Azt válaszolták, nincs semmi félreértés, és azt is szeretnék, hogy mi – vagyis a SportVerda stáb – készítsük el a filmet – kezdte a műsorvezető.

Hirdetés

– Szereztem egy 612 Scaglietti-t, ami nagyon ritka, és nem úgy néz ki, mint a Ferrarik általában. Direkt nem akartunk piros Ferrarit. Sok munka után elkészült a 15 másodperces film, mellyel azt hiszem, eddigi pályafutásom talán legnagyobb kihívását teljesítettem. Egyébként, amikor nézem a filmet, még mindig nem hiszem el, hogy én vagyok benne – mondta dr. Tordai István.

Itt érhető el a 15 másodperces film: https://www.youtube.com/watch?v=OA08CWiyaUY

Mondd el a véleményed

Ingyenes LEGO repülő és űrhajó építés

A KézenFogva Alapítvány Családterápiás és Konzultációs Szolgáltatása egyre több családnak segít