Megjelent a THIRD PLANET első nagylemeze

Third Planet - fotó Bodnár Dávid
Third Planet - fotó Bodnár Dávid
Hirdetés
Third Planet - fotó Bodnár Dávid
Third Planet – fotó Bodnár Dávid

Az MZK Publishing gondozásában tízdalos nagylemezzel jelentkezett nemrégiben a Third Planet. A korong a zenekar működésének első két esztendejének hű lenyomata.Az új albumról így vall a csapat:

Bár a számok sokszor nem egy stílus, gondolat mentén íródtak, de pont ezért tartjuk érdekesnek, mivel a saját út/stílus keresésünket mutatja, amit úgy gondolunk így két év elteltével, hogy sokkal jobban látunk már, sokkal egységesebbek lettünk. A lemez címe T – 0, ami az űrhajók kilövésénél használt visszaszámlálási formátumban az indulást, az utolsó pillanatot jelzi. A dalok egy része egy nagyon rövid idő alatt született meg, gyakorlatilag a zenekar tagjainak találkozása után egyből 1-2 hónap alatt ezek: Eyes Wide Open, Raingame, Take It On, Blue Moon Vale, Dancing Queens, On My Way. Ezek közül az első három számmal megjelent egy kislemezünk is 2018-ban, de ezeket a számokat is teljesen újra felvett, átdolgozott formában lehet meghallgatni az albumon.

A többi szám(Weaker, Rózsabors, Where The Life Begins, Another World) később, az idő folyamán íródtak az előzőkhöz, ezek már talán egy kiforrottabb önmagunkat mutatják. A számainkat úgy igyekeztünk megírni(nem feltétlen direkt módon), hogy bár sok progresszív/pszichedelikus elemet tartalmaz, de az ezen stílusok kedvelői mellett reményeink szerint a könnyedebb/egyszerűbb zenék kedvelői is örömüket lelik benne.”

Az album fizikai formában itt érhető el: https://shop.mzk.hu/shop/third-planet-t-0-cd/ Illetve gyakorlatilag minden streaming platformot is elérhető.

 

Hirdetés
Mondd el a véleményed
MUDI

Minimalism – háromdalos EP-vel jelentkezik a MUDI

Hugyecz Péter

Szállnék a széllel – Új dallal jelentkezik Hugyecz Péter