Sztáranyukák a legjobb nők versenyében

Hirdetés

 
Polyák Lilla és D. Tóth Kriszta nem döntött anyaság és karrier között

 

Manapság számos példa bizonyítja, hogy egy nőnek nem feltétlenül kell döntenie az anyaság örömei és a szakmai kiteljesedés között. Az idei Glamour Women of the Year versenyében is több édesanya van a jelöltek között. D. Tóth Kriszta és Polyák Lilla is azt vallja, ügyes szervezéssel és egy kis lemondással összeegyeztethető a sikeres karrier az anyai örömökkel.

Hirdetés

 

A legjobb színésznő díjára esélyes Polyák Lilla soha nem gondolkozott azon, hogy a színészkedést vagy az anyaságot válassza. Az ismert színésznő szerint egy nő számára is fontos, hogy ne csak otthon bizonyítson.

 

„Nincs az a karrier, ami miatt megéri a családot feláldozni, ugyanakkor a szakmai elismerés is boldoggá teszi az embert. Sosem gondoltam, hogy lemondok a gyerekvállalásról azért, mert a karrierem építem, ugyanakkor hiszem azt, hogy egy nőnek is szüksége van arra, hogy kiteljesülhessen szakmailag. Én úgy érzem magam teljesnek, ha anyaként és színésznőként egyaránt helyt tudok állni.” – vallotta be Polyák Lilla. – „Azt gondolom, ha az ember éli az életét és figyeli a jeleket, érezni fogja mi a jó irány. Az biztos, hogy nem szabad csak az egyik vagy a másik mellett dönteni, mert a kettő csodálatos egységet képes alkotni. A család tudja segíteni a munkát, a siker pedig kiteljesítheti az embert, hogy az elégedettebb, a családi életben is boldogabb lehessen. Nem könnyű, de már tudom, hogy megéri.” – tette hozzá a színésznő, aki azt is elárulta, végső esetben a férjével közös programokat áldozzák be, ha nem elég a nap huszonnégy órája.

 

Az MTV műsorvezetője, D. Tóth Kriszta is természetesnek tartja, hogy a gyermeknevelés mellett a karrierjére is odafigyel. A Women of the Year elismerés várományosa szerencsésnek érzi magát, mert a harmónia megteremtéséhez sok segítséget kap.

 

Hirdetés
„Minden dolgozó anyukának nap mint nap kompromisszumokat kell kötnie. De szerencsére mi, anyukák nagyon kemény anyagból vagyunk gyúrva, és minden válsághelyzetben megsokszorozódik az erőnk.” – mondta a műsorvezető. – „Egyedül nagyon nehezen menne. Minden tiszteletem azoké az édesanyáké vagy édesapáké, akik egyedül nevelik a gyerekeiket. Szerencsés ember vagyok, mert áll mellettem egy valódi társ, akivel közösen neveljük a közös gyerekünket, és közösen visszük a közös háztartásunkat. Vagyis: beosztjuk a munkát, elosztjuk a feladatokat, és közben próbálunk arra is figyelni, hogy maradjon időnk egymásra.” – tette hozzá D. Tóth Kriszta, aki egy dologról még a legnagyobb hajtásban sem hajlandó lemondani. – „A legmunkásabb időszakokban is mindent megtettem azért, hogy Lolának én mondjam el az esti mesét. Ez a mai napig a mi közös kis szertartásunk. Egy mese, néhány altatódal, no és persze a napi titkaink megbeszélése a takaró alatt. Oda nem adnám semmiért ezeket a perceket.”

 

A két sztáranyukára az idei Glamour Women of the Year többi jelöltjére március 12-ig lehet voksolni awww.glamouronline.hu oldalon.

Forrás: Red Lemon

Mondd el a véleményed

Pörgős Ikon – Vastag Csaba

Vastag Tomi igazi társra lelt