Rájár a rúd Malek Miklósra? Kvaka Anditól búcsúzunk!

Hirdetés


Végre igazán útjára indult az X-faktor 2012! Az első élő adásban egy lánytól búcsúzhattunk, így ismét Malek Miklós veszítette el már az elején egyik mentoráltját.

Hirdetés

Hirdetés

A tehetségek énekelnek, a mentorok bírálnak, a nézők pedig szavaznak. Még pedig egész héten át! Az újdonság ugyanis az, hogy ellentétben az előző két szériával: nem csak az adás alatt szavazhatunk kedvenceinkre. A P.J.Z formáció nyitotta meg az estét, mégpedig a Black Eyed Peas: Lets Get It Started számával. Másodikként Kvaka Andrea lépett színpadra a Guns ’N’ Roses: Sweet Child O’ Mine című dalával. Őket követte hamarosan:
– Fehér Zoltán (Elton John: Dont Let The Sun go Down On Me),
– Stone (Zanzibár: Nem Vagyok Tökéletes),
– Antal Timi (Whitney Houston: All The Man That I Need),
– a Like (Kelly Clarkson: What Doesn’t Kill You),
– Zámbó Krisztián (Backstreet Boys: Incomplete),
– a Spirit (Fun We Are Young),
– Oláh Gergő (Bruno Mars: Runaway baby)
– Csobot Adél (Caro Emerald: Back It Up)
– Szabó Dávid (Enrique Iglesias: Hero)
– és végül Lass Bea (Lady Gaga: Speechless).
Az egyéni produkciók után jöhetett a közös szám, amely ezúttal Zséda: Legyen úgy! slágerét jelentette. Az este sztárvendége pedig a tavalyi győztes, Kocsis Tibor volt. A nézők szavazatainak értelmében Fehér Zoltánnak és Kvaka Andreának kellett párbajoznia, és a mentorok döntése alapján bizony a lány búcsúzott el az első élő adás során. Érdekes, hogy akárcsak az első két sorozatban: ismét Malek Miklósnak kellett megválnia elsőként mentoráltjától! 2010-ben a Mimi és Gergő duó, tavaly Gyurcsik Tibi (igaz a végső döntőben az ő versenyzője: Kocsis Tibi nyert), idén pedig Andi távozott… Rájár a rúd a mentorra?

 

Kvaka Anditól búcsúztunk elsőként!
 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.10.14.

Képek forrása: RTL-klub.

Mondd el a véleményed

Egy kitűnő sárvári tehetség – Interjú Varga Diánával

Hallasd a hangod!