Rihanna drogozik?

Hirdetés


A napokban forgatja Rihanna új videoklipjét. A Where Have You Been című dal klip forgatásán állítólag az énekesnő végig alkoholt ivott és drogozott az egész stáb szeme láttára.

Korábban már közzé tett egy fotót a twitteren, ahol félmeztelenül pózol. Vélhetően a klipforgatás részleteibe engedett betekintést egy kép erejéig. A szexi fotón az is kiderül, hogy a popdíva megszabadult szőkeségétől, és újra barna hajjal látható.

Hirdetés

Hirdetés

Valószínűleg extrém klip készül, ha Rihanna így elengedte magát. A forgatáson lévő egyik stábtagnak köszönhetően újabb részletek kerültek napvilágra. Miszerint RiRi nem zavartatva magát folyamatosan ivott és drogozott a jelenetek között. Olyannyira, hogy az egész stúdiót marihuána szag lengte be. Az ártatlan külső csupán álca? Hiszen a barbadosi énekesnő úgy szívta-fújta a füves cigit, mintha minden napos dolog lenne. Sőt! Még csak meg sem próbálta eltitkolni, és nem érezte botrányosnak, hiszen végig a stábtagok szeme előtt ivott és drogozott. Nos, már nem ez az első alkalom, hogy füvezik a világsztár. Születésnapi buliján a torta is “fűszerezve” volt.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.13.

Mondd el a véleményed

A Sötét Lovag visszatér – Michael Caine

Újra támad a Jersey Shore